HaberSpor Haberleri

Manuel Fernandes: Kasımpaşa Stadı’nı evimize çevirin

Fernandes

Beşiktaş’ın yıldızı Manuel Fernandes yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü Avusturya’da BJK TV’nin sorularını yanıtladı. Fernandes taraftarlara seslenerek ‘Kasımpaşa’yı evimize çevirin’ dedi.

BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Manuel Fernandes, yeni sezonda maçların Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacağının hatırlatılması üzerine “Evimizde oynamak bize her zaman ekstra motivasyon veriyor. Ancak şu anda yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Kulübümüz sahamızı olabilecek en iyi şekilde getirmeye çalışıyor. Geçici olarak orada oynayacağız. Orayı kalemiz olarak görüp elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi bizi desteklemeye devam etsinler. Kasımpaşa Stadı’nı evimize çevirsinler, onların desteğiyle olabilecek en iyi sonuçları alalım” ifadelerini kullandı.

Fernandes, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu belirterek “Ama uzun vadede burada kalıp kalmayacağımı çok kısa zaman içinde belirleyeceğiz. Ancak bu konu hakkında daha fazla bir şey söylemem mümkün değil, çünkü ben de bilmiyorum. Yani sadece benim elimde değil. Benim için önemli olan bir numaralı şey her zaman kendimi geliştirmek. Eksikliklerim varsa bunları gidermek ve daha iyi şeyler yapmak. Benim bir numaralı amacım bu. Takım içinde çok iyi bir birlik ve beraberlik var. Bunu net olarak gözlemleyebiliyoruz” dedi.

[adrotate banner=”303″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu