HaberSpor Haberleri

Lescott’un menajerinden açıklama; Beşiktaş, Lescott’la ilgileniyor!..

Lescott’un menajerinden açıklama; Beşiktaş, Lescott’la ilgileniyor!.. İngiliz oyuncunun menajeri, Beşiktaş’ın Manchester City’li Lescott’u istediğini açıkladı / Beşiktaş Haberleri

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’nin İngiliz oyuncusu Joleon Lescott’un menajeri, Beşiktaş’ın milli oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İngiliz basınında yer alan haberlerde, sezon sonunda City ile sözleşmesi sona erecek Lescott ile Beşiktaş’ın ilgilendiği belirtilirken, İngiliz kulübün 31 yaşındaki savunma oyuncusunu ara transfer döneminde kadrosunda tutmak istediği öne sürüldü.

Sky Sports’a konuşan futbolcunun menajeri James Featherstone ise “Beşiktaş’ın oyuncumla ilgilendiği doğru. Lescott’un kulübüyle sözleşmesi 6 ay içinde bitecek ve şimdiden Beşiktaş dahil birkaç kulüp, onu istiyor” şeklinde konuştu.

Featherstone, Lescott’un ara transfer döneminde transferinin gerçekleşmesi için isteyen kulüplerin öncelikle Manchester City ile anlaşması gerektiğini de vurguladı. İngiltere Milli Takımı’nın formasını 26 kez giyen tecrübeli stoper, Premier Lig’de çıktığı 218 karşılaşmada 21 gol ve 9 asistlik bir performans sergileyerek hücumcu yönünü de gösterdi. Bu sezon Manchester City’nin 8 lig maçında oynayan Lescott, kariyeri boyunca kırmızı kart görmeyen ender futbolcular arasında da yer alıyor.

[adrotate banner=”307″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu