HaberSpor Haberleri

Kaya Çilingiroğlu’dan Fikret Orman’a sert tepki: Açıklamaları komedi gibi!..

Kaya Çilingiroğlu’dan Fikret Orman’a sert tepki: Açıklamaları komedi gibi!.. Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu / Beşiktaş Haberleri

Kaya Çilingiroğlu’dan Fikret Orman’a sert tepki: Açıklamaları komedi gibi!.. Çilingiroğlu, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-BEŞİKTAŞ’I BAŞARISIZ SAYIYORUM-

Beşiktaş’ın bu sezon başarısız saydığını dile getiren Kaya Çilingiroğlu; “İkincilik, Galatasaray tarafından defalarca Beşiktaş’a sunuldu. Önemli bir ikincilikti. Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidilecekti. Ama her zamanki gibi yine beceremedik. Üçüncü olduk. Biliyorsunuz ki Beşiktaş kronik üçüncü. Beşiktaş’ı başarısız sayıyorum. Geçen seneden 4 puan fazla toplaması başarı olarak kabul edilemez” dedi.

-BAŞKANIN AÇIKLAMALARI KOMEDİ GİBİ-

Başkanın yaptığı açıklamaları komedi gibi bulduğunu ifade eden Çilingiroğlu; “Başkanın açıklamalarını okudum. Komedi gibi. “Diego transferinden vazgeçtik” diyor. Vazgeçmesen ne olacak? Zaten Fenerbahçe, adamı transfer etmiş. Avukatlığını yaptığın Fenerbahçe, ilgilendiğin adamı transfer etti. “Transferi ben yöneteceğim” diyor.

Bugüne kadar sen yönetmedin mi, ne yaptın, başkaları mı yönetti? Bugüne kadar yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Beşiktaş’ın bu sezon yapacağı flaş transferler, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk olur. Gökhan Töre’yi de Galatasaray’a kaptırırsa diyecek bir şey bulamıyorum. Her şey herkesin gözü önünde oluyor” dedi.

-1. SENE FEDA, 2. SENE STAT YOK, 3 SENE DE…-

Stadın gelecek sezonun ikinci yarısına yetiştirilememesi durumunda Fikret Orman’ın taraftarla karşı karşıya geleceğini belirten Kaya Çilingiroğlu; “O stadı ikinci devreye yetiştiremezse taraftarla çok ciddi bir şekilde karşı karşıya kalacaktır. Beşiktaş taraftarı, başkan ve yönetimden hiç memnun değil. “Bataklıktan kurtardım” diyor. Ama gelirleri azalıp giderleri artan bir kulübün neresi bataklıktan kurtulmuş? 480 Milyon TL ile Yıldırım Demirören’i ibra etmişlerdi.

Şimdi 540 Milyon TL olarak açıkladılar. Açıkladıkları borca baktığımızda 60 Milyon TL ekstra borç yapmışlar. Yıldırım Demirören’i Mali Genel Kurul’da ibra edenlerden biri de kendisiydi. Birinci sene “Feda” dedi, ikinci sene millet ağzını açmadı “Stat yok” dedi, üçüncü sene de bahanesi kalmadı. Bence bu kafayla zorlanır” diyerek sözlerini tamamladı.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu