Gündem

Karabük’te feci kaza! 2 ölü 2 yaralı

trafik canavariKarabük’te piknikten dönen özel aracın 170 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Arkadaşları ile pikniğe giden Mehmet Yıldız’ın (53) kullandığı 78 BL 801 plakalı otomobil saat 19.30 sıralarına Arıcak köyü Çataloluk mevkinde direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu 170 metrelik uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan Mehmet Yıldız (53), Şaban Bayram (50) yaralanırken, Şükrü Depe (54), Erdoğan Bostancı (49) yaşamını yitirdi. Kaza, arkadaşlarını merak edip sürücü Mustafa Yıldız’ın cep telefonu ile aranması üzerine yaklaşık 1 saat sonra ortaya çıktı. Olayın duyulması üzerine Sivil Savunma Müdürlüğü, Karabük Belediyesi Arama Kurtarma ve 112 Acil Ambulans ekipleri ile yaralıların arkadaşları kaza yerine intikal etti.

Araç sürücü Mustafa Yıldız savrulduğu yerden kendi imkanları ile çıkarken, yaralanan Şaban Bayram ise büyük uğraşlar sonucu kaza yerinden çıkartıldı. Şükrü Depe ve Erdoğan Bostancı’nın cesetleri ise 3 saatlik uğraşma sonunda çıkartabildi. Şarampole yuvarlanan kazazedelerin otomobilden fırladıkları, aracın ise yaklaşık 170 metre de ağaçlara asılı kaldığı görüldü.

Öte yandan yardım için uçuruma inen Mete Kütükçüler ise başını ağaca çarpması sonucu hafif yaralandı. Yaralılar Karabük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Şükrü Depe ve Erdoğan Bostancı’nın cesetleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kaza hakkında Karabük Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

[adrotate group=”77″ banner=”80″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu