Gündem

Karabük’te trafik kazası: 3 ölü

karabuk trafik kazasiKarabük’te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye Safranbolu’dan Karabük istikametine giden Yasin Acar’ın kullandığı 78 BJ 076 plakalı Şahin marka araç Kireçkuyusu mevkiinde saat 19.40 sularında aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çıkıp yolun karşısına geçti. Bu sırada karşı şeride geçen araca Karabük istikametinden Safranbolu istikametine giden Naci Yeşil’in kullandığı 33 YE 051 plakalı Punto marka otomobil hızla çarptı. Çarpma şiddeti ile Şahin marka aracın sürücüsü 22 yaşındaki Yasin Acar araçtan fırlayarak, Fiat Punto marka araçta bulunan 34 yaşındaki Aynur Yeşil ise araçta sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi. 33 YE 051 plakalı araçta bulunan Şerife Seyli (37), Naci Yeşil (41) ve Yasemin Taşyapan (35) ağır yaralandı. Şerife Seyli Karabük Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi

Şark görevini tamamlayarak 2 gün önce Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesinde polis memuru olan Naci Yeşil eşi Aynur Yeşil ile arkadaşlarını da alıp Safranbolu ilçesinde bir arkadaşlarına iftara gittikleri öğrenildi. Aynur Yeşil, Şerife Seyli ve Yasemin Taşyapan’ın Karabük Beşbinevler Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinde hemşire olduğu belirtildi.

MAHALLE HALKI TEPKİLİ

Kireçkuyusu mevkiinde son 4 ayda beşinci ölümcü kaza olduğunu ve hiçbir önlem alınmadığı belirten ve mahalle sakinleri de tepkilerini şöyle dile getirdi; “Hem Karabük hem de Safranbolu istikametinden gelen yol güzergahına hız kesici bariyerler konulması için Karabük Valiliğine, Belediye başkanlıklarına durumu ilettik ama maalesef hiçbir önlem alınmadı. Çünkü araçlar Safranbolu istikametinden ve Karabük istikametinden gelirken bayır aşağı araçlar hızlanıyor. Bazı araçlar ise aşırı sürat yapıyorlar, eğer hız kesici bariyerler olursa araçlar hızlı gitmezler.”

İTFAİYE ERİNİN EN ZOR GÖREVİ

Bu arada Karabük Belediyesinde görevli itfaiye eri araçta sıkışarak ölen hemşire Aynur Yeşil’in cesedinin yere düşmemesi için Cumhuriyet Savcısı gelene kadar sırtından tuttu. Zaman zaman da diğer arkadaşları ile cesedi nöbetleşe tuttu. Bu arada meraklı vatandaşları dağıtmak için polis memurları zor anlar yaşadı.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu