GündemHaberSpor Haberleri

İsmail Ünal’a yumruk davası! “Elim kulağına geldi, yumruk atmadım”

protokol kavga bp

Beşiktaş Fenerbahçe maçının devre arasında Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a yumruk attığı ileri sürülen Beşiktaş Kongre Üyesi İsmail Cevahir’in yargılanmasına başlandı.

İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya 2 yıldan 9 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık İsmail Cevahir ile birlikte tanıklar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı ile Mehmet Kamil Kehale de katıldı.

Mahkemede ifade veren İsmail Cevahir, Aziz Yıldırım ile Sinan Vardar arasında yaşanan tartışmayı yatıştırdıktan sonra yaşananları şöyle anlattı:

“Daha sonra protokol salonuna geçtik. Protokol salonuna girerken o sırada müşteki İsmail Ünal benim bulunduğum yerde ‘Kim Aziz Yıldırım’a el kaldırır’ gibi bir ifade kullandı. Ortam gerilmişti. Küfürler havada uçuşuyordu. Bende o sırada kafamı uzatarak ‘Sen kimsin’ dedim. Zira sesin geldiği yere yönelmek istedim. O da bana ‘Sen kimsin ne karışıyorsun’ dedi. Bende bunun üzerine uzaklaştırmak anlamında elimle ittim, ancak kulağına geldi. Bunu kasten yapmadım. Sadece refleks olarak sert müdahalede bulundum. Tehdit ve küfür suçlamalarını kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum.”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Sinan Vardar ile yaşadığı tartışmayı İsmail Cevahir’in yatıştırdığını doğrulayarak “Beni rahat edebileceğim bir yere oturttu. Daha sonra İsmail Ünal belediye başkanı olarak ‘Bunlar bizim misafirimiz böyle şeyler olmasın’ şeklinde bir ifade kullandı. Bu sırada müşteki ve sanık benden uzaktaydı. O arada müşteki ile sanığın birbirine girdiğini gördüm. Küfürler edildi. Ben vurma olayını görmedim. Sanık bizzat gelerek kendisi İsmail Ünal’ı ittiğini söyledi. Fenerbahçe camiasından özür diledi” diye konuştu.

Mahkeme, CHP’li milletvekili Mehmet Sevigen’in ifadesinin alınması için ertelendi.

[adrotate banner=”131″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu