HaberSpor Haberleri

“Biz de hatalıyız ama en büyük darbe hakemlerden”

ibrahim üzülmez613

Beşiktaş’ın emektar futbolcusu İbrahim Üzülmez, sezon boyunca çok hata yaptıklarını ama en büyük darbeyi hakemlerden yediklerini söyledi.

Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, “Bu sezon en kritik maçımız Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldığımız karşılaşmaydı. O maçı kazansaydık, farklı bir moral ve motivasyon ile zirve yarışında farklı yerlerde olabilirdik” dedi.

İşte İbrahim Üzülmez’in açıklamaları;

2 maçta bitirdiler

Takım olarak biz de hata yapmamıza rağmen en büyük darbeyi hakemlerden aldık. Bakın Trabzon ve Fenerbahçe ile yaptığımız maçlara. İkisinde de net penaltılarmız verilmedi. Ayrıca F.Bahçe karşısında Ernst ve İbrahim Toraman’a çok ağır kırmızı kartlar gösterildi. Bu, Beşiktaş’ın hedeflerine yürürken aldığı en büyük darbeydi.

Sezon başından beri takımda 8 kırık olayı yaşandı. Hiç olmayacak bir şey. Geçen yıl her maçımıza 19 kişi gidiyorduk. Bu sezon maçlarımıza 15-16 kişi çıkıyoruz. Sezon başında rakiplerimizle aramızda 12 puan fark olması da bizleri çok yıprattı.

Denizli şanstır

Mustafa Denizli Beşiktaş için büyük şanstır. Ben içeride olduğum için biliyorum. Mustafa Hoca’nın takımın başında tutulması şart.

Delgado 1 yıl boyunca bizlerle antrenmanlara çıktı. Eski performansının çok üstünde oynuyor. Gelecek sezon takımın yıldızı olur. Delgado ve Yusuf gibi yıldızların bulunduğu takım da büyük işlere imza atar.

Fener henüz şampiyon değil

Fenerbahçe bence daha şampiyon değil. Trabzon maçı kolay geçmeyecek. Son hafta her şey olabilir. Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi farklı yenen Trabzonspor, büyük maçları kazanmasını biliyor. Bu nedenle Fenerbahçe’yi şampiyon ilan edenler biraz düşünmeli.

Kimin şampiyon olacağı ise bizi ilgilendirmiyor. Beşiktaş futbolcusu, rakip kim olursa olsun sezon sonuna kadar sahaya kazanmak için çıkar. Diyarbakırspor karşısında ve Manisaspor önünde aldığımız sonuçlar zaten bunu gösteriyor. Biz Bursaspor önünde de kazanmak için oynayacağız. Sonuç ne olursa olsun 90 dakika terimizi sahaya akıtacağız.

[adrotate group=”74″ banner=”75″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu