HaberSpor Haberleri

“Hutchinson’la 550 bin Euro’ya anlaştık, Beşiktaş 1 milyon verdi”

Gültekin Gencer

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Atiba Hutchinson transferi için Beşiktaş’a olan eleştirilerini sürdürdü. Gencer, Atiba ile 550 bin Euro’ya anlaştıklarını, Beşiktaş’ın ise 1 milyon Euro vererek ellerinden kaptığını söyledi.

Kanadalı oyuncuyla anlaşma aşamasına geldiklerini belirten Gültekin Gencer Bugün gazetesine şunları söyledi:

Beşiktaş’ın da devrede olduğunu öğrendik. Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay’ı aradık. Deniz bey bize bu futbolcudan vazgeçtiklerini söyledi. Bir başka takımı bu futbolcuya talip olduysa, bizim kişiliğimize yakışmaz.

Son gün Atiba’yla her konuda anlaştık. Tüm şartları kabul etti. Futbolcu son iki üç saat isteyince biz şüphelendik. Beşiktaş’ı yine aradık görüştük. ‘Biz yokuz, size hayırlı olsun’ dediler. Ama gece transfer ettiler. Biz gece duyunca şok yaşadık.

Beşiktaş’ın bizim anlaştığımız futbolcuya son anda imza attırıp, sonra da başkanın böyle açıklama yapması bizi gerçekten şaşırtıyor. Hayretler içerisinde izledim. Şu anda Beşiktaş’ın verdiği paranın yüzde 50’sine bu futbolcunun gelme ihtimali vardı. Olayın üzücü tarafı bu. Hayretler içerisinde izledim. Türkiye’nin parası gidiyor. Biz Atiba’yla 550 bin euroya el sıkıştık. Beşiktaş iki yıl için 2 milyon euro garanti para ödeyecek bu futbolcuya; artık geldi geçti.”

[adrotate banner=”126″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu