HaberSpor Haberleri

“Buraya kimse için gelmedim ki gideyim!”

guti panel bp

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti, Schuster’in ardından takımdan ayrılmak istediği iddialarına net bir şekilde yanıt verdi.

Marmara Üniversitesi’nde bir panele katıldıktan sonra NTV’nin sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, Bernd Schuster için Beşiktaş’a geldiği ve Alman teknik adamın istifasının ardından kendisinin de ayrılmak istediği yönündeki haberlere “Beni Beşiktaş’a kimse getirmedi, kendi isteğimle geldim. Kontratım sürüyor ve kalmak istiyorum. Farklı görüş varsa bunu bana başkanımız ya da Serdal Bey iletir.” yanıtını verdi.

Guti’nin açıklamalarından satır başları şöyle;

“YENİ hocamızla iyi bir başlangıç yaptık. Tayfur Hoca’ya olabildiğince destek vermeye çalışıyoruz, böyle devam edeceğini umuyoruz.”

“KAPTAN olmam benim için çok önemli ve gurur verici bir olay. Takım arkadaşlarımın bana gösterdiği güven ve verdiği destek var. Ancak bu sadece bir kaptanla olmuyor, bu takımdaki herkesin üzerinde düşen görevler var. Bütün yaptığımız iyi şeyler de Beşiktaş’ı ileriye taşımak için.”

“BU sene taraftarımızı üzdüğümüz birçok maç oldu. Özellikle son oynadığımız F.Bahçe ve Trabzonspor maçlarını elimizde tutarken kaybetmenin verdiği bir üzüntüsü oldu. Keza Dinamo Kiev maçları da öyle. Ancak bu mağlubiyetleri artık unuttuk.”

‘TARAFTAR İNANILMAZ’

“TARAFTAR için söylenecek çok fazla bir şey yok. Belki kulüp içerisinde şu anda her şeyi en iyi şekilde yapan taraftar. Çünkü gerçekten inanılmazlar. Onlardan tek istediğimiz bize bu desteği vermeye devam etsinler. Çünkü hep beraber iyi yerlere geleceğiz, onların desteğine çok ihtiyacımız var.“

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu