HaberSpor Haberleri

Gökhan Töre ve Mitroglou defteri kapandı!..

Gökhan Töre ve Mitroglou defteri kapandı!.. Sezon öncesi hazırlık kamplarının ilk etabı olan Almanya’yı tamamlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic transferlerin bir an önce yapılması için yönetime istekte bulundu / Beşiktaş Haberleri

Rubin Kazan’la yapılan ilk görüşmelerin ardından Gökhan töre için olumsuz yanıt alan siyah beyazlı yönetim, bu ismin ardından Mitroglou için indirime yanaşmayan Fulham’a da kesin yanıtını vermedi. Ligtv’nin haberine göre, Gökhan Töre’nin transferinin olmayacağını öğrenen Slaven Bilic sistem değişikliğine giderken, Mitroglou’ndan da vazgeçti ve yönetimden özellikle Lanzini’nin transferinin bitirilmesini istedi.

Hırvat teknik adamın yöneticilere, “Savunmada çok sıkıntı yok. Forvette de Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’le idare edebiliriz. Ancak orta sahada oyun kurucuya ihtiyacımız var. Bu konuda Lanzini bizim için önemli” dediği öğrenildi.

Siyah beyazlı takımın rakip sahada yetenekli bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu belirten Slaven Bilic’in, “10 numara pozisyonunu hemen çözmemiz lazım. 3. ön eleme turu öncesi yeni futbolcunun takıma uyum süresini kısaltmalıyız” ifadelerini kullandığı belirtiliyor. Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Almanya kampının son antrenmanından sonra futbolcularıyla bir toplantı yaparak değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

Hırvat teknik adamın, yapılan testleri futbolcularıyla paylaştığı ve eksiklerini anlattığı bildirildi. Beşiktaş İngiltere kampındaki ilk hazırlık maçını salı günü Wigan Athletic’le yapacak.

[adrotate banner=”325″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu