GündemHaber

Gerçek Oto’nun sahibi Sefer Sucu’dan skandal iddiasına yanıt

gercek oto1Beşiktaş Belediyesi Başkanvekili Füsun Türkvan ile Gerçek Oto’nun sahibi Sefer Sucu arasında yaşanan iddialar hakkında Sefer Sucu’nun Beşiktaş Postası’na gönderdiği açıklama şöyle;

Sitenizde 24.07.2013 günü yayınlanan habere istinaden açıklama yapmak zorunluluğu doğmuştur. Buna göre, müvekkilim, Sontv internet sitesi muhabirleri tarafından konunun sorulması üzerine şikayet dilekçesinden haberdar olmuş ve suçlamaların asılsız olduğunu, olayın bahsedildiği şekilde gerçekleşmediğini açıklamıştır.

Söz konusu haberde müvekkilimin iddiaların doğru olmadığına dair beyanına yer verilmiş olmasına rağmen, yine Sontv internet sitesinde Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Füsun TÜRKVAN vekili Av. Önder ÖZTÜREL tarafından yapılan açıklama ile müvekkilim yeniden itham edilerek, davranışının suç teşkil ettiği iddia edilmiştir.

İddialar için tıklayın

 

Müvekkilim Sefer SUCU, doğduğu günden bugüne kadar Beşiktaş İlçesinde ikamet etmekte ve 20 yılı aşkın bir süredir de aynı ilçede ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Müvekkilimin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu, Beşiktaş İlçesinde bulunan Gerçek Otomobilcilik San. ve Tic. A.Ş., 135’ten fazla kişiye istihdam sağlayan, köklü ve saygın bir şirkettir.
Müvekkilimin, bugüne kadar gerek özel hayatında, gerekse ticari hayatında, hukuka aykırı herhangi bir davranışı olmamıştır, olması da düşünülemez. Müvekkilin tüm hayatını geçirdiği ve ticari faaliyetini yürüttüğü Beşiktaş İlçesi Belediye Başkanlığında, şikâyet dilekçesinde hilaf-ı hakikat olarak iddia edilen olaylar, şikâyetçinin de malumları olduğu üzere yaşanmamıştır.

Müvekkil Şirket Gerçek Otomobilcilik San. Ve Tic. A.Ş., ruhsat talebi için Beşiktaş Belediyesi’ne 2011 Eylül ayından itibaren başvurmaktadır ve bu hususta gerekli tüm evrakları da sunmuştur. Müvekkil Sefer SUCU, 05.07.2013 tarihinde bu hususta bilgi almak üzere Belediye binasına gitmiştir.

Müvekkilimin şikâyetçiye yönelik, iddia edildiği şekilde saygısızlık veya hakaret olarak adlandırılabilecek herhangi bir davranışı olmamıştır. Olay yalnızca yukarıda açıklandığı şekilde iken, şikayet dilekçesi ile hakarete uğradığını iddia eden, yayınlanan düzeltme yazısı ile gerçeğe aykırı iddialarına devam eden şikayet edenin müvekkilimin kişilik hakları ile ticari itibarına zarar verdiği izahtan varestedir.

BEŞİKTAŞ BELEDİYE binasından, Ruhsat Müdürlüğü yetkililerinin talimatı ile güvenlik görevlileri tarafından; SEFER SUCU, Mühendis FERHAT UZUN, SELİM DÜNDAR ’ın dışarıya çıkarılmaları, fevkalade üzüntüye neden olmuştur.
Bunun yanı sıra, haber başlığında yer alan SKANDAL kelimesinin de müvekkilim ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bu itibarla, öncelikle sorumlu habercilik anlayışınız gereği tarafsız haber yapma çabanız için teşekkür eder, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yapılan soruşturma gereğince savunmalarımızın ve delillerimizin sunulacağını, suçlamaların asılsız olduğunu ve kesinlikle kabul etmediğimizi kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

[adrotate banner=”285″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu