HaberSpor Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Toto Süper Lig ekiplerinin başkanlarıyla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüp başkanlarıyla yaptıkları toplantının ana gündem maddesinin şike iddiaları olmadığını açıkladı.

Four Season Hotel’de Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden 18 kulüp başkanıyla bir araya gelen Bakan Suat Kılıç, toplantının başında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor Bakanı Kılıç, Türk futbolunda yaşanan olayların ardından kulüp başkanları ve federasyon yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirterek şöyle konuştu; Mevcut durumu biliyorsunuz. Bir değerlendirme toplantısı yaptık. Oluşan durumlardan dolayı sezon öncesi bir durum değerlendirmesi durumu doğdu.

Futbolun daha ileri taşınması için değerlendirmeler yapacağız. Tüm sorunların çözümü için bir toplantı yapma kararı aldık. Liglerin her sorununu kendi sorunumuz olarak görüyüroz. Ne olursa olsun tüm üst camiamız Türkiye Cumhuriyeti ve Milli Takım’dır.

Spor Bakanı Suat Kılıç; Siyasetin spora müdahalesi gibi bir talebi olamaz

Bakan Kılıç, medyada yer alan küme düşme kararı gibi bir gündemlerinin bulunmadığına vurgu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü; Siyasetin spora müdahalesi gibi bir talebi olamaz. Keşke burada amatör branşlara yönelik bir toplatımız olsaydı.

Ben hukukçuyum, olmadık meseleler üzerine karar ortaya koymam. Burada sezon öncesi Süper Lig odaklı konular konuşulacaktır. Medyada çıkan konularla ilgili de beyanatımız olmadı. Konumuz Süper Lig’in konularıdır.

[adrotate banner=”134″] [adrotate banner=”136″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu