HaberSpor Haberleri

Genç yetenek avcısı Samet Aybaba: Bunlara kaldıysak vay halimize

samet recep fenerbahceBeşiktaş yönetimi ve bazı çevreler tarafından genç futbolculara şans vermesi sürekli ön plana çıkartılan, ancak hangi genç futbolcuyu bulup üst düzeyde oynattığı bilinmeyen Samet Aybaba Fenerbahçe yenilgisi sonrası ilginç sözler sarf etti.

Büyük yetenek avcısı Samet Aybaba, 3-0 kaybedilen Fenerbahçe maçında Escude’den sol bek yaratıp Uğur Boral’ı sol açık oynatmıştı. Maç sonrasında gazetecilerin solda yaşanan sıkıntıları hatırlatıp neden kadroya alınmadıkları bilinmeyen Tanju Kayhan ve Burak Kaplan’ın durumlarının sorulması üzerine şunları söyledi:

“Biz bu oyunculara kaldıysak vay halimize. Beşiktaş’ın uzun süre içinde olmalarına rağmen fazla şans bulamamışlar. Beşiktaşız, büyük takımız, kötü günler geçirebiliriz ama hiçbir zaman oyuncumun eksikliğinden yakınmayacağım. Başka yapacağım bir şey yok.”

Bir basın mensubunun alınan bu kötü sonuçların ardından hep istifa konusunun gündeme geldiğini belirtip, “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna Aybaba, “Çok güzel bir soru. Siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Sanırım uzun süredir çalışıyorsunuz, hata yaptığınızda hiç istifa etmeyi düşünüyor musunuz?” şeklinde bir soruyla karşılık verdi.

[adrotate group=”41″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu