Gündem

Gebze Harem hattında protesto eylemi

gebzeharem

İstanbul’un en işlek minibüs hattı olan Gebze-Harem hattında çalışan minibüs şoförleri, çalıştıkları hatta 30 adet özel halk otobüsünün sefere başlatılacağını belirterek eylem yaptı.

Hatta çalışan 376 minibüsün şoförü trafik cezaları ile boğuşmalarının yanı sıra, 1 Mayıs itibariyle 30 özel halk otobüslerinin çalışması ile daha da zora girdiğini dile getirdi.

Halk otobüsleri seferlerinin başlamasıyla 100 minibüsün çalışamadığını söyleyen göstericiler, sorunun bir an önce çözülmesini istediklerini belirtti.

Bir minibüs şoförü, “Artık yeter, bir taraftan sürekli ceza ödüyoruz diğer taraftan hattımıza yeni otobüs seferi konuldu. Bizler çok mağdur durumdayız bu soruna çözüm bulunmasını istiyoruz” diye tepki gösterdi. Ayakta yolcu aldıkları gerekçesiyle kesilen cezaların makbuzlarını gösteren bir minibüs şoförü de “Bunları nasıl ödeyeceğiz dağa mı çıkalım?” dedi.

[adrotate group=”43″]

4 Yorum

  1. SLM. ARKADAŞLAR BENDE BU HATTA BİR ARACI OLAN BİRİYİM BU HATTA İŞ OLMAYIŞINDA VE ARAC FAZLALIĞI NEDENİYLE ARACLAR 7 GÜNDE YAT YAPILIYOR ( ARAC CALIŞMIYOR ) ARAC FAZLALIĞI OLAN GÜZERGAHA FAZLADAN ARAÇ GELİYOR BUDA KABUL EDİLİR DEĞİL ZOR KOŞULDA OLAN ESNAFI ANLAMAK GEREKİR BİZLERİN DİĞER ARAC SAHİPLERİYLE BİR SORUNUMUZ YOK BU KONUDA SOSYAL DEVLET GÖREVİ YURTAŞINA İŞ İSTİSHAMI YARATMAK SAĞLIK PROBLEMLERİNİ CÖZMEK EGİTİMİNİ TAMAMLATMAK DEĞİLMİDİR YETKİLİLERİN CÖZÜM ÜRETMELERİ GEREKİR CÖZÜMSÜZLÜK DEĞİL SLM.LAR AYHAN ESEN

  2. SELAM ARKADAŞLAR BEN BU HATTA ÇALIŞMAKTAYIM EHLIYETIMI ALALI 1 AY OLDUU OKULDAN SONRA OKUL HARÇLIKLARIMI ALMAK ICIN MUNUBUSE CIKIYORUM 5 KEZ MUNUBUSE CIKTIM 4 KEZ CEZA YEDIM SUAN EHLIYET CEZAM 80 OLDU OKUMAK ICIN HIRSIZLIKMI YAPIYIMM.. SUANDA BU HATT BITIK OLDUGU HALDE OTOBUS KOYUYOLAR. DİĞER HATLARIN KAZANCININ 4 BIRINI KAZANIYO BU HATT GUNLUK MAL SAHIBINE VERILEN PARA 150 YTL BU ADAM BU PARAYLA VERGIMI ÖDESIN BANDUROLMÜ ÖDESİN YOKSA ARABANIN MASRAFLARINIMI YAPTIRSINN… HER DURAKTAA 100 ARABA SIRA BEKLEMEKTE DAHADA ARABA KOYUYOLAR GUNLUK 100 ARABADA YATMAKTADIR.

  3. beyfendi sizin işi yapmayan kimse sizi anlayamaz minübüs şöförlerini adam yerine koymayan bu insanlar bu şöförlerin ailesini düşünmüyorlar galiba.. kendileri geçinsinler yeter.biryere giderken taksiye değil minübüse binip işlerini görsünler oda yeter.. ondan sora minübüsçüyü tanımasınlar oh ne güzel.

  4. gebze harem hattındahafta sonlarıveya devamlı dürüst bir insan çalıştırmak isteyen arkadaşlar varsa arasınlar tlf.05388290526==02163076202

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu