HaberSpor Haberleri

Galatasaray taraftarı korkudan meşale yaktı

turk telekom arena mesale e1336377275745

Beşiktaş, Türk Telekom Arena’da kazanamadıysa da verdiği korkuyla Galatasaray’ı titretti. Sarı kırmızılı taraftarlar 2-2’den sonra çareyi meşale yakıp sahaya atmakta buldu.

Süper Final 5. hafta maçında Beşiktaş, ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı Galatasaray maçının ikinci yarısında bambaşka bir futbol ortaya koydu. Teknik Direktör Tayfur Havutçu, ikinci yarıya Fernandes ve Simao’nun yerine Mustafa Pektemek Filip Holosko ikilisini alarak başladı.

Değişikliklerin ardından rakip kaleye daha fazla giden Beşiktaş üst üste yakaladığı pozisyonları cömertçe harcamasına rağmen aradığı golleri 86 ve 87. dakikalarda buldu. Beşiktaş, Filip Holosko ve Ujfalusi’nin kendi kalesine attığı gollerle bir anda 2-2’yi yakalayınca Galatasaray büyük bir panik yaşadı. Galatasaraylı futbolcular telaşlanırken onların imdadına taraftarlar yetişti. Şampiyonluk kutlaması için stada sokulan meşaleler Beşiktaş’ın 3. golünün geleceği korkusuyla bir anda yakılarak sahaya atıldı. Beşiktaş karşılaşmayı kazansaydı son hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Galatasaray’a beraberlik yetmeyecekti.

[adrotate banner=”244″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu