BJK HaberleriGündemHaberSpor Haberleri

Fulya dendi, Çarşı’yı anlattı! “Fulya konusuna kısmen vakıfım”

 

Mustafa Sarıgül’ün isteğiyle CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı yapılan Murat Hazinedar, Medya Kartalı’na röportaj verdi. Beşiktaş’ın zarara uğratıldığı Fulya Projesi ile ilgili pek bilgisi olmadığı açıkça görülen Hazinedar sürekli Çarşı’dan bahsetti.

Medya Kartalı’nın yaptığı röportajın Fulya Projesi ile ilgili olan kısımları şöyle;

Bize ulaşan soruları noktasına, virgülüne dokunmadan size aktarıyorum. Beşiktaş semti ve kulübü denince akla ilk gelen Fulya Projesi. Bu konu ve açılan davalar ile ilgili bir malumatınız var mı?

Benim şu anda bu davalar ile ilgili yorum yapmam zaten söz konusu dahi olamaz. Ayrıca İsmail Ünal’ın kendisi, Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı. Ayrıca Son derece güzel hizmetleri olmuş bir bir başkandır. Bu bir bayrak değişimidir. Bizlerde O bayrağı kendisinden alıp daha güzel yerlere taşımayı hedefliyoruz. Ben tabandan gelen birisiyim. Ayrıca Tabandan gelen bir siyasetçiyim. 28 Yıllık bir siyasi geçmişim var. Beşiktaş Türkiye’nin en değerli, en önemli ilçelerinden birisi. Bize göre en değerlisi. Bizi buraya laik gören irade ve iradeler bunu bilerek siyasi geçmişimizi değerlendirerek bizi görevlendirdiler. Bizde bunun değerini ve bilincindeyiz. Görev ve hizmetimizi Laiki ile yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Eğer Beşiktaş Halkı bizi seçerse 5 yıl hep beraber olacağız. Dolayısı ile mevcut dava ve Sayın Başkanımız ile yorum yapmak bana düşmez. Fulya konusuna elbetteki kısmen vakıfım. Vakıf olmadığımız konulara da bakıp gereken ne ise yaparız.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Sabah gazetesine verdiği bir roportajda ”Beşiktaş’ın Fulyada ki zararı 100 Milyon TL.” diye bir açıklaması var. Yine Fulya Projesine dönüyoruz ama, soruların %70 ‘i bu yönde. Sizin Fulya Projesi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Bu konuyu seçim süresi içerisinde konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bildiğim kadarı ile Hukuki süreç devam ediyor. Zaten ben de, yaklaşık 15 gün önce görevlendirildim. Benim işim Pozitif siyaset. Negatif şeylerle pek uğraşmam. Burada bir suistimal vesaire varsa, hep beraber ileride değerlendiririz. Ahmet Nur Çebi’nin söyledikleri Beşiktaş Kulübünü ilgilendiren bir konu. Kulübün içerisindeki bir konu, hiç bir zaman Belediyecilikle bağdaştırılamaz. Ben her zaman kongre üyelerinin tercihlerine saygılı olmak zorundayım. Kim seçilirse onlarla çalışmak, iş birliği yapmak zorundayım. Beşiktaş Belediyesinin gücü Beşiktaş kulübünün unsurları için kullanılmamalıdır, kullanılamaz. Beşiktaş çok değerli bir kulüptür, siyaset burada olmamalıdır. Kendilerinin Belediyecilik anlamında isteyecekleri her konu için yanlarından olmak durumundayım. Çünkü Beşiktaş Kulübü Marka anlamında, dünya markalarından biridir. Bir diğer büyük marka daha var, Çarşı. Çarşı ve Çarşı markası da İnşallah hak ettiği marka değerinin karşılığını alacaktır. Çarşıya da bu arada çok güzel bir pilot uygulaması yapacağımızın müjdesini, sizin vasıtanız ile vermek istiyorum. Çarşı’nın şimdilerde eskisinden daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Toplumda Çarşı’ya sevgi çok büyük. Şunun altını çizmek isterim ki çok yakın bir zamanda, Türkiye’nin yükseleni Beşiktaş semti ve Çarşı olacak.

[adrotate banner=”133″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu