Fulya DavasıHaberSpor Haberleri

Fulya davasına kritik duruşma öncesinde bir destek daha

Fulya

Beşiktaş’ta Fulya davası olarak bilinen davanın yarınki kritik duruşması öncesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş eski Genel Sekreteri Haluk Şahbaz ile Divan Kurulu üyesi Sami Kılıçoğlu’nun yanı sıra genç kongre üyeleri Sezgin Gülnar, Çağrı Göksel, de davaya müdahil olmak için davanın açıldığı tarihten yıllar sonra İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesine başvuruda bulunmuştu.

Üyeler başvuru dilekçelerinde Beşiktaş kulübünün Fulya Süleyman Seba Kompleksi’nde büyük bir zarara uğratıldığını, ayrıca 2008’deki Mali ve İdari Genel Kurul’da Del Bosque konusunda kongre üyelerine yanlış bilgi verildiği için Yıldırım Demirören yönetiminin ibra olduğunu belirtmişlerdi.

Bugün yaşanan gelişme ise Beşiktaşlı hukukçularla ilgili. Beşiktaşlı Avukatlar Derneği’ne mensup hukukçuların yanı sıra Beşiktaşlı avukat ve kongre üyesi Yasin Akbaş ve Ahmet Baştürk’ün de yarın yapılacak duruşmaya davacı vekili olarak katılacakları öğrenildi.

Çağlayan Adliyesi’ndeki İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yarın görülecek duruşmada karar çıkabileceği belirtiliyor.

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu