HaberSpor Haberleri

Fred İçin Önerilen Bonservis

Forvet hattına dünyaca ünlü bir isim kazandırmak için düğmeye basan Beşiktaş, bu doğrultuda Fluminense’li Fred üzerinde yoğunlaştı.

Geçen sezonun özellikle ikinci yarısında hücum hattının skor olarak etkisiz kalmasının ardından kadrosuna yeni bir forvet kazandırmak için düğmeye basan Beşiktaş, aradığı dünyaca ünlü ismi Brezilya’da buldu. Fanatik gazetesinin iddiası şu şekilde:

Daha önceden listesindeki; Demba Ba, Samuel Eto’o, Victor Moses ve Bafetimbi Gomis gibi oyuncularla temas kurmasına rağmen bu golcülerle anlaşma zemininde buluşamayan Siyah-Beyazlılar’da, son olarak Fluminense’li Fred’in ismi yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Brezilya Milli Takımı’nın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan 30 yaşındaki futbolcunun menacerler aracılığıyla önerilmesinin ardından bu oyuncu için nabız yoklayan Kara Kartal’ın, Fluminense’den bonservis için 6 milyon Euro’luk cevap aldığı kaydedildi. Hugo Almeida’yla yolların ayrılmasının ardından bu sezon kadroya kazandırılan Cenk Tosun’un yanına bir pivot santrfor kazandırmak isteyen Beşiktaş’ın ise Fred için kapıyı 3 milyon Euro’dan (9 milyon TL) açtığı ve pazarlıkların devam ettiği bildirildi.

Lucas Barrios Beklemede

Spartak Moskova’lı Lucas Barrios için de bir yandan girişimlerine devam eden Kara Kartal’ın, bu iki isimden birisini kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Transferdeki son durumun önümüzdeki hafta içinde kesinleşeceği ön görülüyor.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu