HaberSpor Haberleri

“İnönü Stadı müjdesi yakında”

demiroren fiyapi613

Beşiktaş Kulübü İnönü Stadı’nın isim sponsorluğu konusunda Fiyapi A.Ş. ile 1+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan isim sponsorluğu imza törenine Beşiktaş Kulubü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri ve Fiyapi Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş için tarihi bir gün yaşadıklarını kaydederek, stadın inşaası sırasında maçlarını oynayacakları yerle ilgili bir soruya da cevap verdi.

Başkan Demirören, “Fiyapı ile İnönü Stadı’nın isim sponsorluğu konusunda 1+1 yıllık anlaşma imzaladık. Eğer stadımız bir yıl sonra yıkılırsa bu anlaşma geçersiz olacaktır. 15 Eylül 2012 tarihine kadar İnönü Stadı’nın ismi Fiyapi İnönü Stadı olarak kullanılacaktır.” dedi.

İnönü Stadı’nın yıkılıp yeniden yapılması konusunda ise Yıldırım Demirören, kısa bir zaman sonra müjdeli haberi vereceklerini söyledi.

Başkan Demirören, İnönü Stadı’nın yapım çalışmaları sırasında maçlarını nerede oynayacaklarının sorulması üzerine, şu cevabı verdi:

“Süper Lig’de takımı olmayan şehirlerde maçlarımızı oynamayı düşünüyoruz. Ancak Futbol Federasyonu maçları oynayabilmek için iki stat ismi vermemizi istiyor. Bu durumu Federasyon ile konuşacağız. Bize maçlarımızı başka şehirde oynamamıza izin verir mi bakacağız. Eğer maçlarımızı İstanbul’da oynarsak Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda maçlarımızı oynamayı planlıyoruz.”

Demirören, 15 gün sonra bir sponsorluk anlaşması daha imzalayacaklarını duyurdu.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu