HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta şampiyonluk kutlaması! Sonuç: Fenerbahçeliler denizde!

fenerli denizde bp

Fenerbahçeli taraftarlar şampiyonluğu her yerde doyasıya kutlayamadı. Beşiktaş meydanında bayrak sallayan 2 Fenerbahçe taraftarı Beşiktaşlılar tarafından denize atıldı.

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ilan etmesinin ardından her yıl olduğu gibi Beşiktaş taraftarları meydanda toplanarak bayrak nöbeti! tutmaya başladı. Caddeden korna çalarak ve Fenerbahçe bayrağı sallayarak geçen araçlardaki insanlar uyarıldı. Ciddi bir olay yaşanmazken, bazı Fenerbahçeli taraftarların İnönü Stadı’nın altındaki Kartal Yuvası mağazasını taşladığı yönündeki haber Siyah-Beyazlı taraftarları sinirlendirdi.

Daha sonra tavrını sertleştiren Beşiktaşlı taraftarlar ile şampiyonluk kutlamaya çalışan Fenerbahçeli taraftarlar arasında arbede çıktı. Çıkan olaylarda 2 Fenerbahçeli taraftar denize atıldı. Olayların büyümesi üzerine polis ekipleri Beşiktaş istikametine giden Fenerbahçe bayraklı araçlara geçiş izni vermedi.

[adrotate banner=”131″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

9 Yorum

  1. bu haberiniz tamamiyle yanlış dün öğle saatlerinden itibaren beşiktaş taraftarları yıldız ve beşiktaş bölgesindeki fenerbahçe bayraklı ve formalı arabaları taşladılar 10yaşındaki oğlum yaralandı polis hepsine göz yumdu yanında8 yaşında çocuğu olan bir adamı yaka paça deniz müzesinin orada dövdüler büyük olay çıkmaması bu mudur bu insanların hepsinin tespit edilip yeni kanunla hapise atılmasını izliyoruz

  2. olaylar hoş değil, ama çarşı taraftarının inine fener formasıyla giripte kutlama yapabileceğinie inanmak da fazla saflık. sen adamı semtinde taciz edeceksin bayrağınla, tezahüratınla, adam da sana eyvallah diyecek. yapma ya. herkes ister insanlar medeniyet öğrensinler, artık böyle şeyler normal karşılansın falan. da bu bir gecedemi olacak. çok kutlamaysa derdin, git kadıköyde gez bağır ne yaparsan yap, barbarosta işin ne. biz beşiktaş’ın şampiyonluğunda bağdat caddesinde kutlama korteji görmedik hiç.

  3. aynı vatanın insanlarıyız. bu kadar da düşmanlık olmaz ki. hepimizin fenerli, trabzonlu, bursalı ve gs’li arkadaşları var. onları da mı dövelim? lütfen sağduyu..

  4. Serhat Çelik geçmiş olsun. haklısın ancak Kartal yuvasına saldıranlar, Galatasaray Lisesi’ne girmeye çalışanlar da aynı kategoride. Bu insanlar nasıl bir ruh durumu yaşıyorlar anlamak güç. Hepsinin tedaviye ihtiyacı var.

  5. Tabi bir de kutlama yapanlar da rakiplerini taciz etmeyecek şekilde kutlamalılar. Geç bağdat caddesine orda aç bayrağını. Kendini düşünmüyorsan oğlunu düşünmelisin.

  6. beşiktaş bizim vatanımız bizim vatanımızda sadece beşiktaş bayrağı sallanır herkez bunu böyle bilsin ve gereksiz yere kendi bölgemizi zorlamasınlar yoksa olacağı budur bütün fenerliler denize :))))

  7. Kardeşim sen Beşiktaş semtinde şampiyonluk kutlayamazsın. Burası Beşiktaş alayına gider demişiz. Git kardeşim kadıköye, orada istediğini yap. Sen Beşiktaş semtinden elinde bayraklarla tahrik edeceksin bağıracaksın küfürlü tezerhuat yapacaksın. Sonrada aman beni dövdüler denize attılar. Kusura bakma az bile yapmışlar.

  8. Orası besıktas olsada ne yazar ??

    😉

    Kutlayamadıgımız yer besıktas olsun ufak ayrıntılara takılmayız

  9. Sen kalk en büyük rakibinin mekanında kutlama yap breh breh…Bırakın bu işleri dünyanın neresinde olursa olsun hiç bir takım en büyük rakibine bu hoşgörüyü göstermez.Bırakın bu medeniyet hazmedemek çekemememk edebiyatlarını.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu