HaberSpor Haberleri

Falker: Basketbol oynuyorsanız Beşiktaş’ı tanırsınız

falker besiktasBeşiktaş Basketbol Takımı’nın yeni oyuncularından Randal Falker, siyah-beyazlı kulüp hakkında daha önce bilgi sahibi olduğunu ve çok büyük bir camiaya geldiğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün, Erman Kunter’in eski takımı Cholet Basket’ten transfer ettiği ABD’li basketbolcu Falker, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’a transfer olmadan önce de kulüp hakkında bilgi sahibi olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, ‘Zaten basketbol oynuyorsanız Beşiktaş’ı tanırsınız. Gerçekten çok büyük ve prestijli bir kulüp. Buraya gelmeden Patrick Christopher ile konuştum. Benim Fransa’dan takım arkadaşımdı. Ondan da bilgi aldım. Beşiktaş benim için iyi bir seçim oldu’ diye konuştu.

-‘Erman Kunter, oyuncularından maksimumu alır’-
Daha önce 4 yıl formasını giydiği Fransa’nın Cholet Basket’te Beşiktaş antrenörü Erman Kunter ile çalışan 27 yaşındaki pivot, Kunter’i, ‘Çok iyi bir antrenör’ diye nitelendirerek, ‘Kendisi, defansta oyuncularından maksimumu almasını bilir. Birlikte çalışması keyifli, yoğun temposu olan ve eğlenceli bir kişidir. Kendisi hakkında bunları söyleyebilirim’ ifadelerini kullandı.

-‘Maçları tek tek değerlendirirsek başarılı oluruz’-
Siyah-beyazlı takımla sadece THY Avrupa Ligi’nde oynayabilecek Falker, THY Avrupa Ligi’nde oynayacakları grubu değerlendirdi.

ABD’li oyuncu, İstanbul’da oynayacakları maçları kazanmaları durumunda grupta başarılı olacaklarını aktararak, şöyle konuştu:

‘Maçları tek tek değerlendirir ve ona göre oynarsanız kesinlikle grupta başarılı olacağımıza inanıyorum. Evimizde kazanabildiğimiz kadar kazanmalı, dışarıda da bunların yanına galibiyetler ekleyince çok güçlü bir grup da olsa bir şansımız olacağını düşünüyorum.’

Beko Basketbol Ligi’ni çok sevdiğini kaydeden Falker, ligin, Avrupa’nın en güçlü ligi olduğunu savunarak, sezonun eğlenceli ve keyifli geçeceğinden emin olduğunu belirtti.

-‘Beşiktaş’ın inanılmaz bir hayran kitlesi var’-
Beşiktaş taraftarına övgüler gönderen Randal Falker, siyah-beyazlı takımın inanılmaz bir taraftar kitlesine sahip olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş taraftarı hakkında daha önce de bilgi sahibi olduğunu vurgulayan Falker, ‘Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında taraftarlarımızı gördüğümde çok etkilendim. Hiç susmayan, sürekli takımına destek veren ve profesyonelce davranan bir kitle. Onları gördüğüm için çok mutlu oldum’ şeklinde konuştu.

Beşiktaş taraftarının önüne sadece THY Avrupa Ligi maçlarında çıkabileceğinin hatırlatılması üzerine Falker, bunu kabul etmesi gerektiğini belirterek, her fırsatta taraftarlarla iletişime geçmeye çalışacağını kaydetti.

[adrotate banner=”269″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu