HaberSpor Haberleri

Fabian Ernst imzayı atıyor

ernst sampiyon

Beşiktaş Transfer Haberleri / Beşiktaş yerli futbolcu arayışlarını sürdürürken sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Fabian Ernst ve İbrahim Üzülmez’le de anlaştı.

2008-2009 sezonu devre arasında geldiği Beşiktaş’ta ortaya koyduğu performansla şampiyonlukta büyük payı olan Fabian Ernst siyah beyazlı yönetime takımda kalmak istediğini bildirdi.

Yabancı oyuncuların ücretlerinde indirime giderek sözleşmelerini yenilemek isteyen Beşiktaş yönetiminin bu talebini kabul eden Ernst fazla zorluk çıkarmadı. Fabian Ernst’in sözleşme detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

2000 yılından beri Beşiktaş formasını giyen kaptan İbrahim Üzülmez de en az 1 yıl daha Beşiktaş’ta forma giymek istediğini, ücrette de problem çıkarmayacağını söyledi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan bir başka futbolcu olan Bobo konusunda ise belirsizlik sürüyor.

Nobre’nin aldığı yıllık ücreti baz alarak senelik 2.5 milyon Euro isteyen Bobo ile yönetimin arası açılmıştı. Ancak Brezilyalı golcü Hugo Almeida’nın transfer edilmesiyle geri adım attı. Bobo ve Beşiktaş yönetiminin 1.8 milyon Euro’da anlaşması bekleniyor.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu