HaberSpor Haberleri

Ersan Gülüm sözleşme yeniledi

Ersan Gülüm sözleşme yeniledi. Beşiktaş’ta aldığı ücrette indirime giden Ersan Adem Gülüm yeni sözleşmesini düzenlenen bir törenle imzaladı. Ersan Adem Gülüm’ün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran yer aldı / Beşiktaş Transfer Haberleri

Siyah – beyazlı kulübün zor günlerinde Beşiktaşlılık Duruşu’nun ne demek olduğunu göstermek adına kendisine önerilen yeni şartlarla sözleşme imzalamayı kabul ettiğini belirten Ersan Adem Gülüm imza töreninde şunları söyledi;

Beşiktaş Kulübü benim zor günlerimde hep yanımda oldu. Bu nedenle ben de bana gösterilen ilgiye böyle bir fedakarlık yaparak karşılık vermem gerektiğini düşündüm. Ben Beşiktaşlıyım, kulübümüze yardımım olduysa ne mutlu bana. Beşiktaş zor günlerden geçiyor fedakarlık yapmamız gerekiyor.”

İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, oyuncuları Ersan Adem Gülüm’ün isteklerini geri çevirmediğini belirterek, “Fedakarlık istedik. Sağolsun bizi kırmadı ve sözleşmesini kulübümüzün lehine olacak şekilde yenilemeyi kabul etti. Özverisi, Beşiktaşlılık duruşu ve FEDA projesine katkıda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum.

Beşiktaş Futbol A.Ş.’den KAP’a Ersan açıklaması

Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na Ersan Adem Gülüm’ün yeni sözleşmesiyle ilgili olarak bir açıklama gönderdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz, futbolcu Ersan Adem Gülüm ile yapmış olduğu sözleşmesinin 3. maddesi olan ödemeler ve özel hükümler maddesinin, şirketimiz tarafından taahhüd edilen diğer ücretler ve ödeme şekli bölümü ek bir sözleşme ile değiştirilmiştir.

Buna göre; sözleşmedeki garanti ücreti 1.200.000 eurodan 750.000 euroya maç başı ücreti ise 20.000 eurodan 12.000 euroya indirilmiştir. Maçbaşı ücreti 40 maçla sınırlıdır.

[adrotate banner=”250″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu