HaberSpor Haberleri

Erdoğan Toprak’tan ilginç Fikret Orman yorumu!

erdogan toprak mazbata613

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Beşiktaş Eski Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Ntvspor Radyo yayınına katılarak, üç gün ard arda özel hayatına yönelik çıkan haberlerle gündemi meşgul eden, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile ilgili çarpıcı bir yoruma imza attı.

Erdoğan Toprak Ntvspor Radyo’da yayınlanan “13″ programında Bülent Yüksel’in “partinizin eski genel başkanı Deniz Baykal, özel hayatına dair bir görüntünün basına sızması nedeniyle istifa etti. Benzer bir durum, bugün Beşiktaş’ta var. Fikret Orman’ın tavrı ne olmalıdır” sorusuna önce “izin verirseniz ben özel hayatla ilgili yorum yapmayayım” yanıtını verdi ancak devamında sarf ettiği sözler, Beşiktaş’ın genç başkanı Fikret Orman’a “Deniz Baykal’ın yaptığını yap” uyarısı niteliğindeydi. Toprak’ın yorumu aynen şöyle oldu.

Camialardaki insanların Sorumlulukları Vardır

“İzin verirseniz ben özel hayatla ilgili yorum yapmayayım. Herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir. Benzetmeyle ilgili tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum. Birinde kendisi kalktı kendi istifa etti.. Diğerinde ne yaşandığını bilmeden, yorum yapmak istemem. Ama camialardaki insanların sorumlulukları vardır! Onu söyleyebilirim… Camialarda temsil noktası olan insanlar, sorumludurlar! Her yönden, toplumun gözü önündedirler! Ama yaşanmış olayı bilmeden de kesin yorum yapmak noktasında değilim. Belki de böyle bir olay yaşanmamıştır.”

[adrotate banner=”223″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu