HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta McGregor şoku!. İskoç kaleci 3 hafta yok

Beşiktaş’ta McGregor şoku!. İskoç kaleci 3 hafta yok… İskoçya Milli Takımı’nın dün akşam oynadığı Avusturalya maçında sakatlanan Beşiktaş7ın kalecisi McGregor’un sahalardan ne kadar uzak kalacağı belirsizliğini koruyor/ Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesi transferlerinden Allan McGregor, dün akşam İskoçya milli takımının Avusturalya milli takımıyla yaptığı hazırlık maçında sakatlandı. Skorer haber’in haberine göre, İskoçya’nın 3-1 kazandığı mücadelenin 22. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli kalecinin kontrollerini İskoçya’da devam edildiği öğrenildi.

McGregor’un sakatlığının ardından ilk müdahalesini soyunma odasında gerçekleştiren İskoç milli takım doktoru ile Beşiktaş kulüp doktoru İsmail Başöz’ün sürekli temas halinde olduğu belirtilirken,oyuncunun durumunun bu akşam netleşeceği kaydedildi. Konuyla ilgili bilgi veren doktor Başöz, McGregor’un kalça adelesinde problem olduğunu ve tedavisine başlandığını belirtti.

Şuan için oyuncuyla ilgili olarak İskoç milli takım doktorundan rapor beklediğini belirten Başöz ” Oyuncumuzun tedavisi İskoçya’da devam ediyor. Dün akşam sakatlığın ardından kendisinin İskoçya’da kalması ve kontrollerinin orada yapılmasını öngördük.İskoç milli takım doktoru bu akşam bize konuyla ilgili raporunu verecek.Kalça adelesinde yaşadığı sakatlığın tedavisi bir hafta da sürebilir beş hafta da sürebilir.Tedavisinin ne kadar süreceği bu akşam İskoç doktordan gelecek raporla netlik kazanacak” dedi.

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu