HaberSpor Haberleri

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı golleri / Video

guti yerde

Dinamo Kiev’e deplasmanda da 4-0 yenilen Beşiktaş Avrupa’ya da veda etti. Dinamo Kiev Beşiktaş maçı… Dinamo Kiev Beşiktaş maçı özeti, Dinamo Kiev Beşiktaş maçı golleri…

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş 2. tur rövanş maçında Dinamo Kiev’e Ukrayna’da 4-0 mağlup oldu. Fiyapı İnönü Stadı’ndaki ilk maçı duran toplardan yediği gollerle 4-1 kaybeden Beşiktaş, mucize için gittiği Ukrayna’da dondu kaldı! Valeriy Lobanovskiy Stadı aşırı soğuk hava nedeniyle dolmazken yaklaşık bin Beşiktaş taraftarı takımlarını her şeye rağmen destekledi.

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı eksi 10 derecede ve kar yağışı altında oynanırken Beşiktaş sahaya Rüştü, Hilbert, Ferrari, Sivok, İsmail, Ernst, Necip, Aurelio, Guti, Bobo ve Almeida 11′iyle çıktı. Dinamo Kiev Beşiktaş maçı golle başladı. Henüz 3. dakikada Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı top, Vukojevic’in önünde kaldı. Hırvat futbolcu düzgün bir vuruşla Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ilk golünü attı. Beşiktaş’ın ilk yarıdaki en müsait pozisyonu ise 20. dakikada yaşandı. Guti’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Bobo’nun aşırtma vuruşu üstten auta gitti. Bu pozisyonda kale sahasında bomboş bekleyen Hugo Almeida, Bobo’ya tepki gösterdi.

İlk yarının sonuna kadar Beşiktaş’ın çok net olmayan pozisyonları sonuç vermedi ve Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Beşiktaş ikinci yarıya aynı kadroyla çıkarken ilk 10 dakika siyah beyazlıların baskısı vardı. Ancak 55. dakikada az da olsa var olan umudu da bitiren gol geldi. Milevski’nin ara pasında topla buluşan Yarmolenko, Rüştü’yü geçtikten sonra topu boş kaleye yuvarladı ve Dinamo Kiev Beşiktaş maçı skorunu 2-0′a getirdi.

Bu golden sonra Beşiktaş tamamen dağıldı ve pas bile yapamadan maçı bitirdi. Almeida’nın yerine Nobre, Ferrari’nin yerine ise İbrahim Toraman oyuna dahil oldu. 64. dakikada Gusev, 74. dakikada ise emektar Shevchenko Dinamo Kiev’e 4 farklı galibiyeti getiren isimler oldu.

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı golleri;

[media id=320 width=600 height=340] [adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı öncesi bunlar yaşanmıştı;

Fiyapı İnönü Stadı’ndaki ilk maçı 4-1 kaybeden Beşiktaş Dinamo Kiev karşısında eksi 15 derecede mucize arayacak. Turu geçmesi için Beşiktaş’a 4 farklı galibiyet gerekiyor. 4-1′de maç uzatmaya gidecek, 4-1′in üstündeki 3 farklı galibiyetlerde de turu geçen taraf Beşiktaş olacak. Valeriy Labonovskiy Stadı’nda 22.05′te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Tony Chapron yönetecek.

Dün akşam düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster umutlu açıklamalar yaptı. Turu geçmelerinin mucize olarak görüldüğünü ancak futbolda bu tür mucizelerin çok görüldüğünü dile getiren Schuster, “Sezon başından beri ilk kez bir maçta üç duran top ve bir penaltıdan dört gol yedik. Bu da Dinamo Kiev maçına denk geldi. Böyle kötü günler oluyor. Çalışmalarımızı yaptık duran toplarla ilgili beni endişelendiren bir durum yok” diye konuştu.

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı öncesinde temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Ricardo Quaresma, sakatlıkları devam eden Ersan Gülüm ve Nihat Kahveci ile statü gereği UEFA’da oynayamayacak olan Simao Sabrosa ve Manuel Fernandes kadroda bulunmuyor.

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartın ardından takımdan gönderilmesi bile gündeme gelen Matteo Ferrari, Bernd Schuster tarafından kadroya alındı. Dinamo Kiev Beşiktaş maçında temsilcimizin sahaya Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Matteo Ferrari, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Necip Uysal, Guti Hernandes, Roberto Hilbert, Mert Nobre ve Hugo Almeida 11′iyle çıkması bekleniyor. Beşiktaş’ta ilk maçtaki farklı skora ek olarak çok soğuk hava da dezavantaj olarak görülüyor. Gündüz eksi 5 civarında seyreden hava sıcaklığının maç saatinde eksi 15 dereceye kadar düşmesi öngörülüyor.

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster maçın oynanacağı statta yapılan son antrenmana bir taraftarın verdiği Shakhtar Donetsk atkısı ile çıktı. Shakhtar, Ukrayna’da Dinamo Kiev’in en büyük rakibi. Alman teknik adam 2003-2004 sezonunda Shakhtar Donetsk’i çalıştırmıştı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu