HaberMagazin Haberleri

Defne Joy Foster öldü! İşte tüm detaylar

defne joy foster bp

Yok Böyle Dans programıyla tüm Türkiye’nin daha da yakından tanıdığı Defne Joy Foster öldü! Defne Joy Foster, Almet Altan’ın oğlunun evinde ölü bulundu.

Yok Böyle Dans programının yarışmacılarından ünlü sunucu Defne Joy Foster hayatını kaybetti. Defne Joy Foster, Kadıköy Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5 adresinde gazeteci Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’a ait evde ölü olarak bulundu. Cihan Haber Ajansı’nın iddiasına göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Beyoğlu’nda bir barda eğlendikten sonra Caddebostan’daki eve döndü. Defne Joy Foster’ın aniden fenalaşması üzerine Kerem Altan doktor çağırmak için evden ayrıldı.

Kerem Altan eve döndüğünde Defne Joy Foster’in öldüğü fark edildi. Defne Joy Foster öldü haberi hızla yayıldı ve polis ve sağlık ekipleriyle birlikte ünlü sunucunun yakınları Caddebostan’daki eve akın etti. Defne Joy Foster ile birlikte eğlenen Kerem Altan’ın babası gazeteci Ahmet Altan da eve gelerek olay hakkında bilgi aldı. Defne Joy Foster ile evli olan İlker Yasin Solmaz da olay yerine geldi.

32 yaşındaki Defne Joy Foster’ın ölüm nedeni hakkında bilgi verilmezken, gelen ilk haberlere ünlü oyuncu ve sunucu astım krizinden dolayı hayatını kaybetti. Bu arada gece eğlenceden dönen ve alkollü olduğu bildirilen Defne Joy Foster ‘ın baş ağrısı nedeniyle ilaç aldığı belirtildi. Defne Joy Foster’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.

Defne Joy Foster Kimdir / Hayatı

Babası Amerikalı annesi Türk olan Defne Joy Foster, 2008’de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve 2009’da Can Kılıç isimli bir oğlu oldu. Şöhret basamaklarını Kral TV’de VJ’lik yaparak tırmanmaya başlayan Defne Joy Foster, çeşitli kanallarda müzik ve program sunuculuğu yaptı. Oyuncu olarak “Sihirli Annem” dizisinde “Eda” karakterini canlandıran Defne Joy Foster, TV8 ve TRT’de de programlar sundu.

Twitter’da da Şok

Defne Joy Foster’ın ölümü haber siteleri ve televizyonlardan da manşetten verildi. Haber yorumlarında ünlü sunucunun şok ölümü üzerine ifadeler yer alırken, hemen hepsinin ortak noktası hayal kırıklığı oldu. Twitter ve Facebook’ta da Defne Joy Foster’ın ölümü üzerine yorumlar yapıldı. Çok sayıda kullanıcı olayı “şok” olarak değerlendirdi.

Defne Joy Foster ise Twitter’daki hesabında 20 Ocak’ta “Bir şey değil, trafikte ya kalpten ya da stresten öleceğiz” mesajı yazdı. Foster’ın Twitter ‘daki son mesajı ise 27 Ocak tarihli. Foster o mesajında “Ayyyyyyhh kuba yolcusu kalmasiin : ) ))” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”93″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu