HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’tan Almeida haberine yalanlama

Hugo AlmeidaBeşiktaş Kulübü, Fanatik gazetesinde yer alan ve Hugo Almeida’nın teknik direktör Samet Aybaba’ya ‘Senin yüzünden sakatlandım’ dediği iddia edilen haberi sert bir dille yalanladı.

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

“Bugün, Saycan Sayım imzası ile yayınlanan haberdeki bilgi ve detayların gerçeklerle ilgisi yoktur.

Masa başında üretilen, asılsız haberi yayınlamayı alışkanlık haline getiren Fanatik gazetesine karşı, gerektiğinde hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

Fanatik gazetesinde yer alan haber şöyleydi;

Milli maç dönüşü dinlenmeden Tepecik karşısında oynayan ve Fethiye kampına giden Almeida, yorgun olduğu için sakatlandığını söyledi ve bu nedenle Aybaba’yı suçladı.

Mersin maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Almeida, karşılaşma sonrasında Samet Aybaba’ya patladı. Milli takım kampından yorgun dönen Portekizli oyuncu, ayağının tozuyla Ümraniye’de oynanan Tepecik karşılaşmasında forma giydi ve sonra da takımla birlikte Fethiye kampına gitti. Lig maçı olmamasına karşın, milli maç nedeniyle verilen arada hazırlık karşılaşması dahil, 3 mücadelede boy gösteren Almeida, Fethiye kampında daha fazla yoruldu ve Mersin mücadelesinde de bu yorgunluğa dayanamadı. Sakatlığı nedeniyle morali çok bozulan golcü oyuncu, yedek kulübesini yumruklayıp, su şişelerini tekmeledi. Bunlar buz dağının görünen yüzüydü. Almeida, asıl patlamayı ise maç sonunda soyunma odasında yaptı.

Köprüleri attı

Morali çok bozuk olan ve koltuk değnekleriyle yürüyen golcü oyuncuyu hocası teselli etmek isterken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Samet Aybaba’ya adeta ateş püsküren Almeida, sakatlığının sorumlusunun hocası olduğunu söyledi ve “Senin yüzünden sakatlandım. Milli maçlardan yorgun döndüm ve beni Tepecik karşılaşmasında oynattın sonra da takımı Fethiye’ye götürdün. Dinlenemedim ve sakatlandım” dedi. Bunun üzerine diğer futbolcular da Almeida’ya destek çıktı ve özellikle Fethiye kampı konusunda teknik ekibi eleştirdi. Bu gelişmeyle Mersin galibiyetine rağmen soyunma odasında buz gibi bir hava oluştu. Almeida’nın bu son olayla birlikte ipleri tamamen koparttığı ve sezon sonunda takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu