GündemSpor Haberleri

Beşiktaş’ta Birlik, Beraberlik YOK!

trabzonspor-besiktas

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ABD Beşiktaşlılar Derneği Balosundaki açıklamalarındaki samimiyeti çok daha önce görmeliydik.

Yazık oldu..

Peki kime yazık oldu?

Beşiktaş’a mı? Yoksa Trabzonspor’a mı?

Beşiktaş’a yazık oldu..

Beşiktaş Başkanı, Yöneticileri, Futbol Genel Direktörü, Teknik Direktörü ve futbolcu grubu hiçbir zaman Beşiktaş büyüklüğüne bu kadar uzak ve çaresiz olmamıştı.

Trabzonspor’a yazık oldu..

85. dakika boyunca Beşiktaş’ı sahada sürklase eden, pres yapan, basan ve Beşiktaş’a karşı mutlak hakim bir Trabzonspor varken, tüm bu yaptıklarının karşılığında 3 puan alması gerekirken bir duran top ile puanı paylaşmak zorunda kaldı.

Peki Beşiktaş niye bu halde?

Çünkü Beşiktaş bu akşam ”YOK” oldu.

Başkan Fikret Orman ”YOK”.. Amerika’da Dernek Balosunda.

Teknik Direktör Bilic ”YOK”.. Oyuna hamle yapması gerektiği yerlerde, doğru kadro çıkarması gerektiği yerlerde, B planı olması gerektiği zamanda asla takımının yanında ”YOK”..

Sağ bek ”YOK”.. Hilbert’in yerine alınan Serdar’ın durumu ortada.

Fernandes ”YOK”.. Hem Beşiktaş Başkanlık seçiminde Fikret Orman’ın seçim vaadlerinin kurbanı, hemde Quaresma’da yaşanan itibarsızlaştırma ve değerli hissettirilememenin kurbanı.

Gökhan Töre ”YOK”.. Formsuzluğu ortada ve o bölgeyi yokluğunda dolduracak Beşiktaş takım kalitesi değerinde oyuncu ”YOK”.

Olcay Şahan ”YOK”.. Birçok maçta oynadığı süre içerisinde bir var bir ”YOK” olan Olcay, bu akşam sahada hiç ”YOK”.

Necip ”YOK”.. Yıllarca ortasaha oldu olacak diye bekledik şimdi defans oyuncusu olmasını bekliyoruz. Rakip takım kalitesi biraz iyi olan maçlarda defansta da ”YOK”.

İbrahim Toraman ”YOK”, Sezer Öztürk ”YOK”..

Kısacası taraftarlara heyecan verecek hiçbir şey ”YOK” Beşiktaş’ta..

Peki bu ”YOK OLUŞUN” sebebi ne?

8 yıl oyunca kötü yönetilen bir Beşiktaş kulübü, Başkan değişikliğine gittiği halde transferler de benzer hatalara devam ediyor olması ve beklenen Sportif Başarının bu dönemlerde gelmemesidir.

Ve Sn. Fikret Orman ABD’de ki Beşiktaşlılar derneği balosunda yaptığınız açıklamalardaki iyi niyetinizi bence çok daha önce görmeliydik..

Mesela Sezer Öztürk, Serdar Kurtuluş, Mehmet Akgün, Escude, Franco, Sinan Kurumuş ve toplamda yapılan 28 transferi yapmadan önce..

Çünkü yaptığınız ‘’Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz diye Beşiktaş’ı mali sıkıntılar içine sokmayız’’ açıklaması daha önce uyguladığınız yanlış transferler politikası ile bağdaşmamaktadır.

Peki Beşiktaş’ta ne var diye sorarsanız?

16 maçta 12 gol atmış, 2 golü sayılmamış, 2 asisti olan ve sözleşmesi sezon sonu biten Portekiz Milli Takımı 1. Santrforu Hugo Almeida var!

Biliyorum Sn. Başkan Stad yapıyorsunuz ama o Stad da Başkanı, Yöneticisi, Hocası ve Futbolcu grubu ile birlik beraber sağlamış bir camia da olması gerekiyor.

Muharrem ELEVLİ / BeşiktaşPostası

[adrotate banner=”318″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu