GündemHaber

Beşiktaş’ta 23 Nisan Karnavalı

23 nisan besiktasBeşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin final gününde bugün karnaval var.

13 Nisan’da başlayan etkinlikler bugün Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlenecek Çocuk Karnavalı’yla sonlanacak. Bu yıl 8’incisi düzenlenen karnavala Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilköğretim okullarından ve İstanbul’un her yerinden 10 bine yakın öğrencinin katılması bekleniyor. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da karnavala katılacak ve çocuklarla

Çocuklar ve aileleri doyasıya eğlenecek

Burger King ve Pal FM ana sponsorluğunda düzenlenen çocuk karnavalında gün boyu çeşitli etkinlikler yapılacak. Çocuklar, saha içine kurulan şişme oyun gruplarında animatörler eşliğinde eğlenecekler. Aynı zamanda zıpla-yapış, tırmanma duvarı, denge oyunu, olimpik parkur, canlı bowling ve penaltı atma turnuvalarında yarışacaklar.

Çocuklarla birlikte olacak bir çok şarkıcı da canlı müzik performanslarıyla karnavala renk katacak. Katılımcılara küçük hediyeler verilecek. Çocuk markaları ücretsiz ikramlarda bulunacak.

[adrotate banner=”237″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu