HaberSpor Haberleri

Beşiktaşlı duruşu bu mu? Fikret Orman Mehmet Ağar’ı ziyaret etti

FIKRET ORMAN, MEHMET AGAR'I ZIYARET ETTI

Tıpkı Yıldırım Demirören gibi ‘Beşiktaşlı duruşu’ ifadesini dilinden düşürmeyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Susurluk davası kapsamında hapis yatan Galatasaraylı Mehmet Ağar’ı cezaevinde ziyaret etti!

Ege Bölgesi taraftar derneklerinin Kuşadası’nda düzenlediği panele katılmak üzere Aydın’a gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aydın’ın Yenipazar ilçesindeki kapalı cezaevinde cezasını çekmekte olan İçişleri eski Bakanı ve DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı ziyaret etti.

Fikret Orman ve beraberindeki heyet, Ağar’ın oğlu Tolga Ağar ile birlikte Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gelerek, 25 Nisan’dan bu yana tutuklu bulunan Mehmet Ağar ile görüştü.

Ziyaret sonrası Fikret Orman, “Sayın Mehmet Ağar, bizim çok yakın eski bir arkadaşımız, ağabeyimiz ve büyüğümüz. Kendisine ziyarette bulunduk ve biraz sohbet ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisini çok sağlıklı ve moralli gördük” diye konuştu.

Bu arada Fikret Orman’ın Mehmet Ağar’ı ziyaret etmesi Beşikaşlı taraftarları çıldırttı. Sosyal paylaşım siteleri ve forumlarda siyah beyazlı taraftarlar Fikret Orman’a büyük tepki gösterdi.

[adrotate banner=”261″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu