BeşiktaşBJKGündemHaberSpor Haberleri

Beşiktaş Kulübü ‘nde sonunda bu da oldu!..

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Beşiktaş Kulübü ‘nde artık hergün sıra dışı olaylar oluyor. Dünyada hiçbir kulüpte olmayanlar Beşiktaş ‘ta olabiliyor. En son örneği ise dün akşam İnönü Stadı ‘nda yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı olan Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasının devre arasında Beşiktaş Kulübü ‘nün Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ‘in babası Milangaz Şirketler Grubu ‘nun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören soyunma odasına girmiş.

Sayın Erdoğan Demirören ‘in hangi sıfatla soyunma odasına girdiğini bilmiyoruz. Ancak Beşiktaş Kulübü ‘nün başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin bile devre arasında sorunma odasından uzak durması gerekirken Sayın Erdoğan Demirören ‘in girmesini yadırgadık. Yarın öbür gün kongre üyeleri ve taraftarlar da girmek isterse kimse şaşırmasın!..

Biz Sayın Erdoğan Demirören ‘in devre arasında soyunma odasına girdiğini gözlerimizle görmedik. Ancak bugün Hürriyet Gazetesi ‘nde İsmail Er imzasıyla yazılan yazıda Sayın Erdoğan Demirören ‘in soyunma odasına girdiğini ve futbolcularla bir görüşme yaptığını okuduk. Yazıda ayrıca Sayın Erdoğan Demirören ‘in galibiyet karşılığı futbolcuların hesabına 4 milyon dolar yatırılacağını söylediğini öğrendik.

İşte bugünkü Hürriyet Gazetesi ‘nde çıkan yazı; Hiçbir noktasına ve virgülüne dokunmadan sizlere aktarıyoruz.

Siyah beyazlı yönetim, bugüne kadar hak edilen 1 milyon 725 bin doların yarısını oyunculara vermeyi taahhüt etmişti. Başkanın babası Erdoğan Demirören ise devre arasında müjdeyi verdi; 4 milyon dolar hesabınızda.

Şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası ’nda finale yürüyor. Avrupa yolunda dün dev bir adım atan siyah beyazlılarda futbolcular da prim zengini oldu. Dünkü galibiyetle birlikte Futbol Federasyonu’ndan toplam 1 milyon 725 bin dolar kazanmayı hak eden Beşiktaş’ta yönetim, bu paranın yarısını futbolculara prim olarak vermeyi taahhüt etmişti. Beşiktaşlı oyuncuların kazancı bununla da kalmadı.

Formalarını yolladılar

Seyircisiz maçı protokol tribününde izlemeye gelen başkan Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören’in golsüz biten karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına inip moral konuşması yaptığı futbolculara bir de müjdesi vardı; “Bu maçı kazanın 4 milyon dolar hesabınızda.”

İbrahim Toraman, arkadaşlarına “Başkanımızın babası her maça gelmez. Onu mahcup etmemeliyiz. İkinci yarıda tüm gücümüzü ortaya koymalıyız” dedi. Baba Demirören’in verdiği müjdenin de etkisiyle ikinci yarıda goller geldi. Maç bitiminde Guti ve Almeida formalarını baba Demirören’e yolladı.

Başkan koltuğunu babasına bıraktı

Hak mahrumiyeti cezası biten Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, takımının Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmayı protokol tribününden izledi. Demirören, karşılaşma öncesi protokol tribünündeki yerini babasına verirken, kendisi iki sıra yandan maçı izledi. İki Demirören’in arasına Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz oturdu.

Yazıyı okudunuz… Beşiktaş Futbol Takımı ‘nın başında Tayfur Havutçu değilde Schuster veya başka bir teknik adam olsaydı Sayın Erdoğan Demirören soyunma odasına girebilirmiydi…….

Yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz

Beşiktaş Postası

[adrotate banner=”113″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu