Beşiktaş’ta üç ayrılık kesinleşti
Beşiktaş’ta Jonas Svensson ile David Jurasek’in sözleşmeleri feshedilirken Felix Uduokhai de kiralık olarak Paris’e gidiyor

Beşiktaş’ta gidecekler listesi uzun
Ara transfer döneminde Beşiktaş yoğun trafik yaşayacak.
Siyah-beyazlılarda özellikle gidecek oyuncular netleşti.
Kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi feshedilen Jonas Svensson, Rosenborg takımına imza atmak için Norveç’e uçtu.
Sezon başında Benfica’dan kiralanan ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan David Jurasek’in de sözleşmesi feshedildi. Jurasek’in ülkesi Çekya’dan Slavia Prag’a gitmesi bekleniyor.
Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın kadroda düşünmediği Felix Uduokhai da satın alma opsiyonuyla Fransa’nın Paris FC takımına kiralanacak.
Bedavaya kaleci ver
Yazın ilişki bozulmasın diye Kerem Aktürkoğluna girme neler oluyor @SerdalAdali_x— 𝐕𝐕𝐃 (@bjkparator1903) January 2, 2026
Bu arada geçen sezon kiralık oynadığı Portekiz’de dikkat çeken Demir Ege Tıknaz’ın da aynı ülkeye yine kiralanması gündemde.
Kartal’da daha önce kaleci Mert Günok ve eski kaptan Necip Uysal ile de yolların ayrıldığı açıklanmıştı.





