HaberSpor Haberleri

Samet Aybaba; Quaresma’yı bu kadroda düşünmüyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Quaresma’yı bu kadroda düşünmediklerini belirtirken, Manuel Fernandes’in en iyi oyuncusu olduğunu söyledi / Beşiktaş Haberleri

Siyah-beyazlıların kamp dönemini ve yeni sezonu Ntvspor’a değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Manuel Fernandes’in en iyi oyuncusu olduğunu söyledi. Gençlere ağırlık vereceklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, Quaresma’yı bu takım içinde düşünmediklerini belirtti.

Beşiktaş’ın yeni transferlerini değerlendiren Aybaba şöyle konuştu; Hedefimiz bu kadronun içerisinde bu oyunculardan birkaç tane katmak. Geriye kalanlar için de bir organizasyon yapmak. Bugüne kadar var olup da bir takım yerlere gelemeyen bu değerleri Beşiktaş’a yeniden kazandırmak istiyoruz.

Başarılı olduğu dönemlerdeki sisteme geri dönmek için çabalıyoruz. Arkadaşlarımızı gayet istekli, çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bazen yağmur ve şimşek bizi durdursa da antrenmanlar çok iyi ve keyifli geçti.

Fernandes’in en iyi oyuncuları olduğunu ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, “Fernandes’i bu organizasyon içerisindeki lider oyuncu olarak düşünüyorum. Böyle bir oyuncu takıma sadece futbol açısından katkı veren değil, genç oyuncuları eğiten ve onlara destek veren bir oyuncudur. Bu futbolcu için bir teklif gelince tabii ki ben de onların en iyi futbolcularını isteyeceğim, bu gayet doğal” dedi.

Quaresma’nın takıma katkı vereceğine inanmadıklarını belirten Aybaba, “Biz Quaresma’yı bu takımın içerisinde düşünmüyoruz. Bunu sadece onun takıma olan katkısı ile değerlendiriyoruz. Aldığı para ve karşılığında verdiği verim olarak değerlendiriyoruz. Bu noktada da ikisi arasında büyük bir uçurum var. Onun için gelen transfer teklifleri var, futbol bu kulübün de çıkarları söz konusu” şeklinde konuştu.

[adrotate banner=”255″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu