HaberSpor Haberleri

Beşiktaş merkezdeki Kartal Yuvası açıldı

fikret orman kartalyuvasiKartal Yuvası mağazalarının en büyüğü, Beşiktaş merkezde açıldı. Açılışta konuşan Başkan Fikret Orman İnönü Stadı projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerini taraftarlara ulaştırmak için oluşturulan Kartal Yuvası mağazalarının en büyüğü olma özelliğini taşıyan Beşiktaş Kartal Yuvası bugün düzenlenen törenle açıldı.

Fikret Orman, görev geldikleri ilk günden itibaren Beşiktaş’ta mağaza açmayı istediklerini belirterek “Metin Albayrak yeri buldu ve konumu itibariyle de beğendik. 4 aylık çalışma sonunda hazır hale geldi. Allah hayırlı etsin, Beşiktaş’a bol kazanç versin” ifadelerini kullandı. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Fikret Orman, “Takım olmamızdan memnunuz. Daha işin başındayız. Yapacak çok işimiz var. Adım adım hedefimize gidiyoruz. Şampiyonluktan önemlisi, yeni bir yapı kuruyoruz ve zamana ihtiyacımız var. Devre arası ile alakalı transfer yapmak istiyoruz. Önemli bir birim kurduk. Dünyanın dört bir yanında arkadaşlarımız izliyorlar. Araştırma yapıyoruz. Transfer imzası attığımız zaman açıklarız” dedi.

Fikret Orman, İnönü Stadı’nın yenilenmesi konusunda sorulan sorular üzerine, “Ülkemize, şehrimize, semtimize ve Camiamıza yakışan, dört dörtlük bir stat yapmak istiyoruz. İşlemlerimiz bitmedi. Bitince hemen başlamak istiyoruz. Süre vermiyorum. İcraat olsun ondan sonra devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Metin Albayrak ise yaptığı açıklamada “Beşiktaş’ın içinde; doğduğumuz, büyüdüğümüz bir yerde mağazamızın olmaması içimde ukdeydi. Böyle bir yerde mağaza açtığımız ve buna vesile olduğumuz için çok mutluyum, gururluyum ve heyecanlıyım. Beşiktaşlılar’ın ritüelidir; sabahleyin erkenden Beşiktaş’a gelirler. Arkadaşları ve dostlarıyla buluşurlar. Yemeklerini yerler, şarkılar ve marşlarla stada giderler. Burada bizim mağazamız yoktu. İçimde ukdeydi. Burada korsan satışları vardı. Beşiktaş’a yakışır, gurur duyacağımız, Beşiktaş’ın kalbinde bir mağaza açtık. 8 katlı binanın 5 katı mağaza olarak kullanılacak ve 3 katta da Kartal Yuvası’nın idari ofisleri olacak. Taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bütün taraftarlarımızı hem Beşiktaş mağazamıza hem de tüm Kartal Yuvası mağazalarımıza alışverişe bekliyorum” diye konuştu.

[adrotate banner=”269″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu