BeşiktaşBJKHaberSpor Haberleri

Demirören’den Mahmut Özgener’e “Sakın Beşiktaş’a ders vermeye kalkmayın Beşiktaş size ders verir.”

Yıldırım Demirören’den Mahmut Özgener’e çok sert açıklamalar

Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in geçtiğimiz hafta içinde yapmış olduğu açıklamalara karşı oldukça sert cevaplar verdi.

2010 Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Başkan Demirören, yönetim kurulu olarak Beşiktaş’ın vizyonunu ve misyonunu değiştirdiklerini belirterek, “Vizyonumuz dünya kulübü olmaktır. Misyonumuzda Beşiktaşlılık duruşu, Beşiktaşlılık dürüstlüğü, Beşiktaşlılık anlayışının Türkiye ve Avrupa’yı tanıtmaktır. Gücümüzü sizlerden alıyoruz. Biz yönetim olarak bundan sonra aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz camia olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edersen başaramayacağımız bir durum yoktur. Bu toplantının sonucunda birlik ve beraberlik içinde çıkacağız. Dünyanın her tarafında izlenen bir takım oluşturduk. Bizim takımımızı sadece Beşiktaşlılar değil diğer taraftarlarda gelip izliyorlar. Onlar bizim takımımızı kıskanıyorlar. Oluşturduğumuz takımın altında futbol kamuoyu ezildi.” dedi.

“Pis oyunlar oynanıyor !”

Medyada “Beşiktaş, Fenerbahçe’nin yerini almaya başladı” şeklinde çıkan haberlerin ardından Beşiktaş’a saldırıların başladığına dikkat çeken Başkan, “Biz bir rüya takım oluşturdu. Şu anda ligdeki konumumuzdan memnun değiliz. Bizim beklediğimiz yer değildir. Ancak daha ligin bitmesine 14 hafta var. Şu anda oynanan pis oyunlar oynanmaya devam etmezse neyin ne olacağı belli olmaz.” şeklinde konuştu.

Mahmut Özgener’e  sert cevaplar

Başkan Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in yöneticilerden Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na yönelik yaptığı sert açıklamalara, divan kurulu üyelerinin önünde sert cevaplar verdi. Bu konuşmayı bugün yapmasının doğru olmayacağını ancak Beşiktaş ailesi buradayken cevap vermenin gerektiğini vurgulayan Başkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Özgener’e bazı sorular soracağım. Beşiktaş’ın hakkı kasti bir düdükle yeniyor. Böyle olunca yaklaşık 20 milyon kişinin canı yanıyor. Türk futbolunda demokrasi yoktur diyorsunuz. Demokrasi yoksa kuralları nasıl uyguluyorsunuz. Eğer yok diyorsanız siz faşit ve diktatörsünüz.

“Demokratik bir ülkede demokrasi yok diyemezsiniz.”

Ayrıca demokratik bir ülkede demokrasi yok diyemezsiniz. Federasyon başkanı olarak her şeyi düzeltmek istiyoruz diyorsunuz Milli takım ve MHK oldukça kötü durumdu. MHK Türk futbolunun bir sorunudur. Sayın MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve siz bu işi beceremiyorsunuz. Sayın Sarvan ben dahil 30 bin kişiye hakaret etti ama ceza verilmedi. Ona ceza vermeyi düşünüyor musunuz ? Hakemleri göstermelik cezalar vererek korumaya devam edecek misiniz?”

“Siz eşit değilsiniz. Beşiktaş kalıcıdır. Sakın Beşiktaş’a ders vermeye kalkmayın Beşiktaş size ders verir.”

Demirören, soyunma odası basan başkanlara neden cezalar verilmediğini sorarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Mahmut Özgener, konuşma yapanları cezalandıracağını söylüyor. Soyunma odası basan başkanlar cezalarını neden devre arasında verdiniz. Başkanlar soyunma odası bastı ceza vermediniz. Başkanlar hakemler dürüst değil dedi ceza vermediniz. Bizim yöneticilerimiz eğer soyunma odası basılacaksa biz basarız dedi hemen cezayı verdiniz. Herkese eşit davranmanız gerekiyor. Eşitlik ilkesi lazım ama siz eşit değilsiniz. Siz taraflısınız. Ben başkan Özgener’den bu soruların cevaplarını bekliyorum. Unutmayın siz ve bizler geçiciyiz. Beşiktaş kalıcıdır. Sakın Beşiktaş’a ders vermeye kalkmayın Beşiktaş size ders verir.”

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu