HaberSpor Haberleri

4’te 4 yaptık! Ankaragücü: 1 – Beşiktaş: 0

ankarabesiktas

xİkinci yarıya 17’de 17 hedefiyle başlayan Beşiktaş Ankaragücü’ne 1-0 yenilerek 4 maçta 4 puanda kaldı! Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında 1. dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu.

Sarı kart cezalısı Ricardo Quaresma ve sakat Guti’siz Beşiktaş yine kayıp! Spor Toto Süper Lig’de Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Ankaragücü’nün cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Beşiktaş, eski futbolcusu Serdar Özkan’ın 1. dakikada attığı golle Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu.

Sahaya Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, İbrahim Üzülmez, Marco Aurelio, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Mert Nobre, Simao Sabrosa ve Hugo Almeida 11’iyle çıkan Beşiktaş Ankaragücü karşısında etkili olamadı. Karşılaşmanın henüz 57. saniyesinde Ankaragücü Serdar Özkan ile golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Murat Duruer’in trivela ortasında Serdar Özkan kale sahası içinde topun gelişine müthiş vurdu ve Ankaragücü Beşiktaş maçındaki tek golü kaydetti.

7. dakikada ise Ankaragücü Beşiktaş maçının en kritik pozisyonlarından biri yaşandı. Bu dakikada gelişen atakta Ankaragücü Sestak ile mutlak bir pozisyondan yararlanamadı ve maçın daha başında farkı ikiye çıkarma şansını tepti. İlk yarının kalan dakikalarında orta saha mücadelesi şeklinde geçen Ankaragücü Beşiktaş maçında iki takım da gol pozisyonuna girmekte zorlandı.

Ankaragücü Beşiktaş maçı ikinci yarısı ise ilk yarının aksine çok daha hareketli bir 45 dakikaya sahne oldu. Beşiktaş ikinci devreye İbrahim Üzülmez – İsmail Köybaşı değişikliği ile başladı. İsmail’in etkili olduğu sol kanatta Simao da Ankaragücü kalesine bindirmeye başladı. Ancak özellikle Hugo Almeida ve Nobre’nin kötü performansı Beşiktaş’ı etkiledi. Bernd Schuster, 65. dakikada Hugo Almeida’nın yerine Bobo’yu oyuna soktu. Ancak Bobo ve ardından Ernst’in oyuna girmesi de Beşiktaş’a aradığı golü getirmedi. Ankaragücü de zaman zaman yakaladığı kontra atakları Serdar Özkan ile harcayınca Ankaragücü Beşiktaş maçı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş 3 puan daha kaybederek 6. sıraya geriledi.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu