HaberSpor Haberleri

Lisans haberlerini yine Mahmut Özgener mi sızdırdı!

ahmet akpinar mazbata613

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Akpınar, birçok spekülasyona neden olan lisansın yarın çıkacağını ifade ederek isim vermeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener’i yine haber sızdırmakla suçladı.

Hatırlanacağı gibi TFF Lisans Kurulu, yaptığı değerlendirme sonucu Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor ve Trabzonspor kulüplerinin önümüzdeki sezon için lisans almaya hak kazandığını açıklamıştı. Bu kulüpler arasında Beşiktaş’ın yer almaması üzerine çeşitli spekülasyonlar yapılmış ve Siyah Beyazlı kulübün önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı ifade edilmişti.

Beşiktaş’ın lisans başvurusunun da görüşüleceği yarınki toplantı öncesi konu ile ilgili bir açıklama yapan Siyah Beyazlı kulübün Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, herhangi bir sıkıntının olmadığını ifade ederek “Beşiktaş lisans almak için tüm evrakları ve maddi yükümlülükleri yerine getirmiştir. Ancak bu konu farklı yerlere çekildi. Yarın bu konu ile ilgili sürenin son tarihi ve biz bu tarihten önce ferdrasyona başvurumuzu yaptık. Yarın Futbol Federasyonu’nda bu konu ile ilgili yapılacak toplantıda bizim başvurumuz da görüşülecek. Lisansımızın çıkmaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu konu en başından beri farklı yerlere çekildi. Ancak 7 Mayıs yani yarın bu başvurunun son günüdür. Biz de son güne kadar bize verilen süreyi kullandık” diye konuştu.

Ahmet Akpınar, daha önce de Yıldırım Demirören ile aralarındaki özel SMS’leri basına sızdıran Mahmut Özgener’e isim vermeden göndermede bulundu:

“Beşiktaş’ın bu konuda sıkıntı yaşadığı ve lisansının çıkmama tehlikesi olduğu gibi haberleri kimin neden sızdırdığını biliyoruz. Ancak bunları açıklamak istemiyoruz. Zamanı gelince ‘Kral Çıplak’ demesini de biliriz. Yarın lisansımız çıkacak ve bu konu kapanacaktır.”

[adrotate group=”74″ banner=”75″] [adrotate group=”53″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu