GündemHaber

Beşiktaş Köyiçi’nde dehşet!

supheli besiktas bp

Beşiktaş’ta boşanmak isteyen eşini ikna edemeyen Serkan S. (27), karısını silahla rehin aldı. Polisin yürüttüğü ikna çalışmaları sonrası hayat arkadaşını serbest bırakan şahıs, yaklaşık 2.5 saat tabancayı başına dayayarak intihar etmek istedi.

Boşanma davası süren ve mahkemece ‘ailenin korunması kanunu’ kapsamında evden uzaklaştırma cezası verildiği öğrenilen Serkan S., dün saat 21.30 sıralarında Köyiçi Caddesi’nde eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönünce, Zeliha S. eşinden kaçmaya başladı. Karısını yakalamak isteyen Serkan S. havaya ateş açtı. Silah sesi üzerine duran Zeliha S. (25) kocası tarafından tabancayla rehin alındı.

Olayı görenlerin ihbarı ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, caddenin tüm giriş-çıkışlarını yayalara kapattıktan sonra Serkan S.’yi eyleminden vazgeçirmek için ikna çabalarına başladı. Bu sırada olay yerine çağrılan özel harekât polisleri müdahale için çevrede konuşlandı. Yaklaşık 3 saat sonra ikna edilen Serkan S. önce eşini bıraktı. Bir süre daha tabanca elinde bekleyen S. daha sonra tabancayı polislere vererek teslim oldu. Zanlı olay yerinde hazır bekletilen ambulansa konularak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

Şahsın havaya ateş ettikten sonra eşini rehin aldığını ifade eden Taner Özkan isimli görgü tanığı, “Zanlı karısını rehin aldıktan sonra iş yerine girdi. Polis ekipleri şahsı uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna edilen şahıs çevre esnafından helallik aldıktan sonra teslim oldu. Bu olay esnasında ölen ya da yaralanan olmadı” dedi.

Olayın yaşandığı yerde aracını park eden klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, polislerin sokağı yaya trafiğine kapatması sebebiyle otomobilini çıkaramadığını ve ne olup bittiğini anlamaya çalıştığını aktardı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

[adrotate Görsel=”194″] [adrotate Görsel=”207″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu