HaberSpor Haberleri

Beşiktaş milli maç arasını çok iyi değerlendiriyor

Beşiktaş, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri ’nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan idmana ısınma koşularıyla başlayan Karakartal, kısa koşular ile top sürme çalışmaları yaparak antrenmana devam etti. Bir süre minik kalede maç yapan Karakartal, tam sahada çift kale maç yaparak günü tamamladı.

Milli takım kamplarında bulunan Quaresma, Sivok, Almeida, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen ile Ekrem Dağ ’ın yanı sıra sağ dizinde ve arka adalesinde ağrıları olan Fernandes, sağ ayak bileğinde ağrı bulunan Guti, dinlendirilen İbrahim Toraman idmana katılmadı. Rüştü Reçber takımla birlikte çalışırken, Onur Bayramoğlu takımdan ayrı koşulara başladı.

Antrenmana, A2 Takımımız’ın oyuncularından Volkan Ekici, Caner Turp, Mertcan Demirer, Muhammed Demirci, Anıl Gökmen, Doğukan Pala ve Atınç Nukan da katıldı. Karakartal yarın (26 Mart) saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

[nggallery id=38] [adrotate group=”74″ banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu