HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

İmzalı palto da aldınız mı sayın Yıldırım Demirören?

yildirim demiroren mourinho

Beşiktaş, Yıldırım Demirören önderliğinde dünya kulübü olma yolunda önemli bir adım daha attı! Yıldırım Demirören Jose Mourinho ile fotoğraf çektirdi, siyah beyazlı camianın gözleri yaşardı!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dünyanın en başarılı teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho ile Real Madrid – Lyon maçı öncesinde bir araya geldi. Yıldırım Demirören Jose Mourinho ikilisinin buluşma anını gösteren fotoğraf İspanyol As gazetesi tarafından yayınlandı.

As gazetesindeki haberde Yıldırım Demirören’in Jose Mourinho’dan umut vadeden futbolcular konusunda tavsiye aldığı belirtildi. Quaresma, Guti, Simao ve Almeida transferleriyle birkaç ay içinde dünya kulübü olmayı başaran Beşiktaş’ın başkanı Yıldırım Demirören bu duruma kendini öylesine kaptırmış olacak ki Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’ya transfer teklifinde bile bulundu.

Alaycı açıklamaları nedeniyle sürekli gündemde olan Jose Mourinho’nun bu komik teklife gerçekte ne cevap verdiği bilinmiyor. As gazetesi, Mourinho’nun teklifi “nazikçe” reddettiğini iddia etti.

Fotoğrafta dikkat çeken en önemli şey ise Jose Mourinho’ya verilen “Yılın Koçu” ödülünün Yıldırım Demirören’in elinde olması. Bize düşen ise, yılın koçu ödülünü sıkıca tutan, Mourinho ile fotoğraf çektiren Yıldırım Demirören’e şu soruyu sormak;

“Mourinho’dan imzalı palto da aldınız mı?”

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu