HaberSpor Haberleri

Sakatlanan Guti Sivasspor maçında oynamayacak

Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş ‘ta dün yapılan idmanda sağ dizine darbe alan ve kas içinde kanaması olan Guti antrenmana katılmadı. Guti ‘nin Sivasspor maçında riske edilmeyeceği belirtildi.

Teknik Direktör Tayfur Havutçu yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri ’nde yapılan idmana ısınma koşularıyla başlayan Karakartal, bir süre pas ile kafa pasları üzerinde çalıştı. Üç grup halinde yapılan 5’e 2 çalışmasının ardından bir süre şut çalışan Karakartal, tam sahada yapılan kanat organizasyonlarının ardından yarım sahada maç yaparak günü tamamladı.

Guti, Sivasspor maçında riske edilmeyecek

Dün yapılan idmanda sağ dizine darbe alan ve kas içinde kanaması olan Guti ile sol omzunda ağrıları olan Hakan Arıkan tedavi oldu. Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Guti ’nin Sivasspor maçında riske edilmeyeceğini, Hakan Arıkan ’ın ise kadroda yer alacağını söyledi.

Quaresma ve Almeida takımla birlikte çalışırken, sağ bileğinde ağrıları olan Rüştü Reçber koşuların ardından takımdan ayrılarak tedavisine devam etti. Onur Bayramoğlu ile Tomas Sivok ise takımdan ayrı koşarak çalışmalarını sürdürdü. Karakartal, yarın (1 Nisan) saat 15.00’te basına kapalı yapacağı idmanın ardından 17.30’da özel bir uçakla Sivas ’a gidecek.

[adrotate banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu