HaberSpor Haberleri

Beşiktaş, Gaziantepspor maçına hazır! Beşiktaş’ın ilk 11’i

Avrupa’da fırtına gibi esen Beşiktaş, Süper Lig’de bu akşam Gaziantep’e konuk olacak. Siyah-Beyazlılar’da tek hedef deplasmandan 3 puanla dönüp liderliği elde tutmak olacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham’ı 1-0’lık skorla geçen ve adını ikinci tura yazdıran Beşiktaş, Süper Lig’e Gaziantep maçıyla dönüş yapacak. Avrupa Arenası’ndaki çıkışını ligde de sürdürmek için çabalayacak olan Siyah-Beyazlılar, rakibini deplasmanda devirip zirvedeki yerini korumaya kilitlendi. Takımdaki birçok eksiğe rağmen yarıştığı bütün kulvarlarda yoluna emin adımlarla devam eden Kara Kartal’ın, bu akşamki en önemli kozu, son haftaların yıldızı Cenk Tosun olacak. Kupada Sarıyer’e 2, geçen hafta ligde Trabzon’a 1 gol atan ve takımının UEFA’da Tottenham’ı yıkan sayısını kaydeden 23 yaşındaki futbolcu, başarılı performansını sürdürmek için elinden geleni yapacak.

Beşiktaş’ta 6 eksik var

Siyah-Beyazlılar’da, bu akşamki mücadele öncesinde 7 isim, Gaziantep’e götürülmedi. Sakatlıkları bulunan; Mustafa Pektemek, Demba Ba, Cenk Gönen, Uğur Boral, Tomas Sivok ve Veli Kavlak, İstanbul’da bırakıldı.

Gaziantep’te 4 isim yok

Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Gaziantep’te; 4 eksik bulunuyor. Güneydoğu temsilcisinde zorlu mücadelede; Carlo Costly, Demba Camara, Koray ve Muhammed Demir forma giyemeyecek.

Muhtemel 11’ler;

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Gökhan, Binya, Şenol, Barış, Chico, Arokoyo, Erdem, Chibuike, Mustafa, İbrahim

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Motta, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Atiba, Olcay Şahan, Jose Sosa, Gökhan Töre, Cenk Tosun

STAT: Kamil Ocak

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Çağatay Şahan

Haber Kaynağı: Fanatik

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu