HaberSpor Haberleri

Schuster: “Nobre’yle idare ederiz”

nobree613Beşiktaş’ta yönetim sıcak para bulamadı, golcü transferi yattı. Teknik direktör Schuster, yöneticilere “Nobre’yle idare edebiliriz” dedi.

Kartal’da transferin bitmesine sayılı saatler kala golcü konusundaki umutlar devam ediyordu. Siyah-Beyazlı yönetim uzun süredir Manchester Cityli Robinho’yu gündeminde tuttu ancak eller boş kaldı. Transfere kaynak yaratmak için kredi başvurusu yapan ama sıcak paraya kavuşamayan Beşiktaş’ın futbol komitesi, Robinho’dan sonra listedeki isimlerle pazarlıklara başlamıştı.

Ancak sona erecek transferin son gününde de beklenen gelişmeler yaşanmadı ve eldekilerle yetinme kararı alındı. Karabük maçı sonrası futbol komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre ile bir görüşme yapan teknik direktör Bernd Schuster’in “İstediğimiz santrforu alamayacaksak zorlamaya gerek yok. Son dakika transferleri hep sıkıntı yaratır. Nobre iyidi. Antrenmanlarda da iyi çalışıyor. Onu kullanacağım. Bobo da formda. Gerek olursa devre arasında oyuncu alırız” demesiyle, komitenin transfer kararı büyük oranda rafa kalktı.

Ayrıca geçen sezonun kayıp ismi Nobre’nin Karabük karşısında istekli bir futbol sergilemesi, Siyah-Beyazlılar’ı mevcut şartlar dahilinde az da olsa umutlandırdı.

Habertürk

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu