HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Ersan ile güldü!

ersan-eskisehir-maci-gol-sevinci-

Spor Toto Süper lig 24. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadında Eskişehirsporu konuk eden Beşiktaş mücadeleyi Ersan Gülüm’ün son dakika golü 1-0 kazandı.

Mücadeleye golcü oyuncu Almeida ve orta alanda Atiba’dan yoksun başlayan Beşiktaş, Almeida’nın yokluğunu Ömer Şişmanoğlu, Atiba’nın yokluğunu Oğuzhan ile doldururken Beşiktaş’ın Amerikalı yıldızı Jermain Jones’te ilk 11’de ki yerini aldı.

Ev sahibi Beşiktaş maça daha istekli ve daha organize başlarken ilk tehlikeli pozisyonuna 32. dakikada Gökhan Töre ile girdi. Oğuzhan Özyakup’un ara pasında kaleci Boffin ile karşı karşıya kalan Gökhan Töre pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda akın akın Eskişehirspor kalesine giden Beşiktaş girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda da oyunu Eskişehir kalesine yıkan Beşiktaş, birçok pozisyondan yararlanamadı. Teknik Direktör Slaven Bilic önce Ömer – Mustafa Pektemek, ardından Jones – Holosko ve son olarak Olcay – Kerim Frei değişikliklerini yaparken Beşiktaş’ın golü 89. dakikada Ersan Adem Gülüm’ün ayağından geldi

[adrotate banner=”316″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu