HaberSpor Haberleri

Ersan Gülüm 368 gün sonra golle buluştu..

ersan-gulum-gol

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş-Eskişehirspor karşılaşmasının galibiyet golünü atan Ersan Gülüm, 368 gün sonra golle buluştu.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş-Eskişehirspor karşılaşmasının galibiyet golünü atan Ersan Gülüm, 368 gün sonra golle buluşurken en son golünü 16 Şubat 2013 tarihinde Gaziantepspora karşı atmıştı.

Maç sonu röportajı sırasında attığı golün heyecanını hala üzerinden atamadığı gözlemlenen Ersan Adem Gülüm, ”Maçın mutlak hakimi olan taraf bizdik. Maça iyi başlayan taraf olarak pozisyonlara da girdik fakat ilk yarı gol gelmedi. İkinci yarıda iyi başladık ve serbest vuruş pozisyonunda Gökhan’ın serbest vuruşu sırasında Mustafa ile göz göze gelip dua etik sonrasında da topla buluştum ve vurdum gol oldu. Çok nadir gol atan birisi olarak attığım gol sonrası taraftarlarımıza koştum” dedi.

Milli takım performansından da bahseden Ersan, ”Milli takımda da iyi oynadığımı düşünüyorum. Özgüvenimi kazandıkça sahaya daha fazla performans yansıtabiliyorum ama daha fazla üstüne koymam gerekiyor. Motta, Franco, ben ve Serdar / Necip olarak iyi savunma yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu