HaberSpor Haberleri

Play-Off hüsranla başladı!

bjktelekomBeko Basketbol Ligi Play-Off ilk maçında Beşiktaş Cola Turka, 1-0 önde başladığı serinin ilk maçında Akatlar’da Türk Telekom’a 100-90 mağlup oldu.

BJK Cola Turka Arena’da oynanan maçın ilk periyodu 23-25 Telekom’un üstünlüğü ile geçilirken ikinci çeyrekte daha etkili oynayan misafir takım devreyi 46-52 önde tamamladı.

Üçüncü periyota hızlı başlamasına rağmen devamını getiremeyen Beşiktaş, bir ara 12 fark sayı yese de son çeyrek öncesinde farkı 2’ye indirdi.

Son çeyreğe 73-71 Türk Telekom önde başlarken, maçta büyük bir çekişme yaşandı. Karşılıklı basketlerin ardından Telekom yeniden hücumda üstünlüğü eline aldı ve üst üste basketler buldu.

Son 5 dakikaya 81-89 geride giren Siyah-Beyazlılar, karşılaşmanın sonlarına doğru farkı 5’e indirse de Türk Telekom, karşılaşmadan 90-100 galip ayrılmayı başardı.

Seriye 1-0 önde başlayan Beşiktaş, bu mağlubiyet ile avantajını yitirdi. 1-1 olan serinin ikinci karşılaşması Pazar günü Ankara’da oynanacak. Toplamda 3 maç kazanan takım yarı finale yükselecek.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu