GündemHaber

Beşiktaş’taki barda ilginç kavga!

besiktas bar kavgasi613Beşiktaş Ortaköy’deki bir eğlence merkezinde sudan sebeplerle çıkan kavga ortalığı karıştırdı.

“Niye yan baktın” ve “Saçımı niye çektin?” tartışmaları nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada Cemre Ç. adlı genç kız yaralandı.

İddiaya göre, Cemre Ç., arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy’deki tanınmış bir eğlence merkezine gitti. Saat 05.00’e kadar eğlenen 20 yaşındaki Cemre Ç., ile arkadaşı Ahmet N. E, yanlarındaki 2 kadın ve bir erkek arkadaşıyla alkol aldı.

Cemre Ç. ile arkadaşlarıyla, bir süre sonra bazı müşteri ve görevliler arasında tartışma başladı. Ahmet N. E, kendilerine yan bakanlar olduğunu, kız arkadaşlarının saçının çekildiğini, kavganın da bu nedenle çıktığını öne sürdü. Kavgaya dönüşen tartışmada dövülen Cemre Ç., arkadaşları ile 34 E 7743 plakalı Volkswagen minibüse binerek kaçtı.

Saldırganlar bu sırada minibüsün kapı camını kırdı. Minibüstekiler Portakal Yokuşu’nda durarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, minibüste yaralı olarak yatan Cemre Ç., için ambulans istedi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cemre Ç., tedaviye alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

[adrotate group=”63″] [adrotate group=”3″]

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu