HaberHürser TekinoktaySpor Haberleri

Beşiktaş altyapısından yetişen Okan Topaloğlu yeni radyo yıldızı

Okan Topaloğlu

Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra A2 takıma kadar yükselen, ancak Süleyman Seba’nın başkanlığı bırakmasının ardından yitirilen genç yetenekler kervanına katılan Okan Topaloğlu radyo dünyasına hızlı bir adım attı.

Radyo 24 Spor’da saat 18:00-20:00 saatleri arasında”Prestij Futbol” adlı programına başlayan Beşiktaşlı Okan Topaloğlu, ilk yayınında biraz heyecanlı olsa da futbol gündemine dair önemli tespitleri ve futbolculuğu döneminde yaşadığı ilginç olayları anlatmasıyla Radyo 24 Spor’a renk kattı. İlk programında Bülent Yüksel’den destek alan Okan Topaloğlu, Beşiktaş altyapısında 1982 doğumlu yetenekli gençlerin Süleyman Seba’nın başkanlığı bırakmasının ardından silinip gittiğini belirterek “İngiltere’de, İtalya’da futbol oynayacak kapasitede gençlerdik. Altyapı gruplarında kazanmadığımız kupa kalmadı. Rahmetli Süleyman Seba başkanımız gittikten sonra olan oldu. Davut Şahin, Hürser Tekinoktay hocalarımız gittiler sonra. Bir gün Hürser hocam beni telefonla aradı ve A takımla kampa katılacağımı söyledi. Yaşadığım mutluluğu unutamam. Ben o mutluluğu yaşarken sabah 4’te telefonum çaldı. Rahmetli babam Hilmi Topaloğlu aradı ve üzülmememi, dünyanın sonu olmadığını, kamp kadrosundan çıkarıldığımı söyledi. Böyle böyle futbola küstürdüler bizi” diye konuştu.

Futbol gündemine de ince ince dokunan Okan Topaloğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören için de “Yeter” demeyi ihmal etmedi.

[adrotate banner=”326″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu