BeşiktaşBJKHaberSpor Haberleri

“Beşiktaş alırken de satarken de para veriyor, bakkal dükkanı bunu yapar mı?”

seref nasir bp

Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören’in dün LİG TV’de yaptığı ilginç açıklamalara eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Eski Başkanı Şeref Nasır, Yıldırım Demirören’in Beşiktaş için kullandığı “Burası bakkal dükkanı değil” sözlerine sert tepki gösterdi. Haber1903’e açıklamalarda bulunan Şeref Nasır, “Burası bakkal dükkanı mı tabirinin ağza alınması beni gerçekten çok üzdü. Beşiktaş Kulübünün böyle bir şey ile yan yana getirilmesini hoş bulmadım. Bir bakkal bile bir ürünü alırken aldığı ve sattığı fiyatı bilir. Aldığı ürünün üzerine bir kar koyarak ürünü satar. Beşiktaş Kulübü böyle değil ki. Beşiktaş alırken de para veriyor, satarken de para veriyor, kiraya verirken de para veriyor. Bu nasıl bir bakkal dükkanı benzetmesi onu çözemedim. Başkan Yıldırım Demirören’in yönetim içerisindeki çatlaklığı yer yüzüne çıkarması çok yanlış oldu. Kendi bünyeleri içinde bu sorunu halletmeleri gerekiyordu. Madem diğer arkadaşları ve 2.başkanı ile anlaşamıyorlar, olağanüstü kongreye gidilsin” diye konuştu.

Mevcut yönetimi beğenmediğini dile getiren Şeref Nasır, “Yapılan hataları herkes gibi bende görüyorum. Her akşam 10-15 tane telefon alıyorum. Alınan telefonlarda Beşiktaş Kulübünün içinde bulunduğu gidişatı beğenmediklerini söylüyorlar. Yıldırım Demirören seçimlerde yeniden aday olacağını söylüyor. Beşiktaş Kulübünün içini iyi bilen, Beşiktaş’ı bilen, Yıldırım Demirören’in kararlarında tek başına karar verdirmeyecek bir yönetim olursa desteğimi veririm. Şu andaki mevcut yönetim Beşiktaş Kulübünü iyi bilmeyen kişilerden oluştu” dedi.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu